Du læser nu
På SS23 shoot hos ILVA…

På SS23 shoot hos ILVA…

Der er sjove dage på kontoret og der er mindre sjove dage på kontoret. Sådan er det vist i alle jobs. Og i mandags var en af de rigtigt sjove dage på kontoret. Også selvom jeg måtte rulle ud af sengen allerede 5:20, men det gør man jo gerne.

Jeg var nemlig blevet inviteret over til mine venner hos ILVA, for at give mit bud på styling af deres ss23-nyheder. Og jeg kan stadig godt have det wild over, at nogen synes mine øjne på noget som helst er interessant, men wow and I’ll take it.

Det værste ved sådan en opgave er iøvrigt, at jeg får lov til at gå amok i deres møbellager og således også får lov til at se ting, der først lander på hylderne om l a n g tid. Og også nogle ting, der måske slet ikke lader – men som jeg virkelig synes skulle lande. Og tålmod har aldrig været min force.

Jeg indrettede to miljøer iøvrigt – en stue, hvor jeg gerne ville have fokus på en lidt mindre sofa. Vi har selv en kæmpe flyder, men jeg synes også det er sjovt at vise, at man kan lave fine rum med lidt mindre. Og så en spisestue – med et rundt spisebord. Igen for at vise noget andet, end det jeg selv har valgt til vores rum derhjemme.

Og listen over de produkter jeg har brugt, får I her nedenfor. Råb højt hvis der er noget, der mangler. Jeg tror jeg har fået det hele med:)

 

 

 1. Swan spisebordsstol
 2. Stort flot lyst tæppe til en god pris – Addie tuftet tæppe
 3. Stort flot billede – det ønsker jeg mig selv. Elsker store billeder.
 4. Fin lav skænk i matlakeret egefinér
 5. Avesta 3-personers sofa – rigtigt fint formsprog og stærk pris.
 6. Gulvlampe med fod i marmor
 7. Sofabord med plade i ægte travertinv
 8. Spisebordsstol 
 9. Trieste spisebord – med plade i ægte travertin. Vildt flot.
 10. Stor lys krukke – og rigtigt god pris. Den er 50 x 50.
 11. Fint lille lærredsbillede
 12. Lænestol i bouclé
 13. Fin kurve-krukke. Synes stylingen med violinfigen er rigtigt god.

 

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top