Om mig…

Jeg hedder Christine, jeg uddannet M.Sc. i Business & Economics med speciale i ledelse og tidligere arbejdede jeg med marketing for en række store globale skønhedsbrands. Jeg havde mægtigt travlt, blev #bossbefore30 og havde det også mægtigt sjovt, men da jeg blev mor for første gang i 2017, skiftede jeg karrieren ud med et liv som selvstændig.

Jeg er 34 og gift med Mads og mor til Elise (oktober 2017) og Carl (august 2019) – siden 2017 har vi boet i en gammel dame i Rungsted nord for København, men indtil da boede vi ved kajkanten på Østerbro.

Jeg er uddannet fra Stockholm School of Economics (M.Sc.), CBS (HA International Business), UCLA (MBA, udveksling) og UNC-Chapel Hill (B.Sc., udveksling).

I dag lever jeg primært af at blogge og de opgaver, der falder af som konsekvens heraf – blandt andet foredrag, skribentopgaver, boligstyling, opskriftsudvikling mm.

Under min første barsel skrev jeg bogen “BRYLLUP” med 3 gode veninder – den kan I finde her.

Under min anden barsel lancerede jeg i samarbejde med VACVAC Studio min egen linje børnetøj – det kan I finde her.

På min blog snakker vi morliv, karriereambitioner, shopping, bolig, indretning, rejser, økonomi og hvad der ellers optager damer som os. Jeg umager mig hver dag med at lave indhold, der inspirerer og/eller ræsonnerer – og sigter altid efter et godt mix mellem det letbenede (boligindretning fx) og det mere seriøse (fra mor-struggles til investeringsguides).

I kan læse mere om mig og se mere til nogle af de projekter jeg har været del af her: “Presse & Projekter”

KONTAKT:

Vil I i kontakt med mig, så kan jeg nås på hello@acie.dk – skriver I med henblik på et samarbejde, så må I meget gerne skrive direkte til min agent Malene. Hun kan nås på malene@acie.dk

SE MED PÅ INSTAGRAM

@christine_egholm
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.