Du læser nu
Langsom lørdag & nyt layout

Langsom lørdag & nyt layout

sunde-vafler-langsom-morgenmad

What a week! Eller… WeekS, for at være præcis. Jeg føler dårligt, at jeg har siddet ned de sidste to uger. Flotte venners bryllup, min egen polter. travlhed på job, virkelig meget træning og så en 3-dages tur til Vejle (#eksotisk) med arbejdet, der bød på lange dage, fuldt program, middag&fest hver aften og den spænding der altid hører med, når man skal præsentere for 100 mennesker, selvom man efterhånden har gjort det tusinder af gange. Jo. Jeg var helt mør, da jeg landede på Kajen igår aftes. Og mens jeg parkerede både mås og hjerne på sofaen (og labbede TLC’s nyeste fordummende format i mig; “Pregnant in Prison” eller noget i den dur.. Der var ret slukket..), havde min Skjorte travlt med at blive poltret af sine venner.

 

Men nu – nu er det endelig lørdag. Og weekend. Og jeg har brugt formiddagen på at sove længe (!), hente min vielsesring og lave morgenmad på den langsomme måde. Sunde vafler med skyr, bær og granola, et blødkogt æg og en halv grapefrugt til mig, tak. Skjorten fik en pakke bacon og 3 spejlæg. Der er forskel på folk, haha. Og nu, har jeg pakeret mig med min “The Kinfolk Home” i lænestolen i hjørnet og er klar til at sidde her og være rigtigt l.a.n.g.s.o.m. de næste par timer. Jo. Det behøves.

 

Nuvel. Og mens jeg har haft travlt, er der også sket lidt på bloggen. Nyt layout. Det trængte. Der er stadig børnesygdomme, som der er jo er, i sådan en proces, men det håber jeg at I vil bære lidt over med. Det hele skal nok falde på plads. Oplever I noget helt skørt, må I rigtigt gerne sende en mail eller lægge en kommentar, så jeg kan få det rettet hos det tekniske bagland. De er ikke så hurtige hos Benjamin, men tilgengæld rigtigt rare og meget dygtige, og så kan man jo tilgive det meste;)

sunde-vafler-langsom-weekend-brunch-morgenmad

 Kommentarer (2)
  • Lækkert layout! Jeg er vild med slider detaljen.
    Kommer du med nogle tips til præsentations teknik ved lejlighed? Det er altid fedt at blive inspireret af andres måde at holde oplæg på 🙂

  • Åh, jeg havde også hoppet på baconfesten. Og det er ret skægt du skriver som du gør, for jeg bliver aldrig vaffel/pandekage-fan, men det er min kæreste 😀
    Forskellighed rocks, så får man nemlig sin tallerken i fred :p

    – A

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top