Du læser nu
Slappe decemberdage, syge børn og hjemmetøj..

Slappe decemberdage, syge børn og hjemmetøj..

Hunkemöller annonce

Jeg har syge børn på dag nr God knows what – på den snottede måde, hvor feberen er forsvundet og energi er der masser af. “Du skal lade mor klare lidt arbejde”, har vi aftalt, og det går præcis lige så dårligt, som man kan forestille sig,

Jeg trøster mig med, at det i det mindste er nu, vi er lagt ned, og ikke om et par uger. Til gengæld missede vi en barnedåb i weekenden, og det er jeg lidt træt af. Men. Omvendt har de sidste par år nok også gjort os allesammen  lidt mindre laissez-faire med snotnæser, end man måske har været tidligere. Især hvis der er små babyer og/eller ældre i et selskab. Uden det iøvrigt skal misforståes. Håndsprit mm har gjort sit indtog i vores liv.

Så jeg nusser rundt ufriseret hår, sutsko og hjemmetøj – det er nyt og fra Hunkemöller. Og meget blødt. Og så skal Elise og jeg ellers finde på ting, der kan få tiden til at gå i dag. Jeg forudser et bageprojekt eller to. Inden Carl skal hentes. Hun var ellers ved at gå helt i baglås, da jeg sagde, at hun ikke kunne komme i børnehave i dag, fordi “MEN DET ER JO LUCIA-DAG, MOR!!”. Jeg kunne berolige hende med, at det er det ikke før i morgen, og netop derfor skulle hun blive hjemme og blive rigtig frisk i dag, så hun kan være med til Lucia-optog i morgen.

Resten af ugen, kører i vanligt december-tempo. Den lange skal ud og rejse med arbejdet, så ungerne og jeg er alene hjemme – hvilket er fint nok, og ikke så sindssygt som det var engang. Men jo stadig ikke helt det samme som at have en ekstra hænder til frugtposer, morgenlogistik, ulvetimer og aftensmad. Jeg kører den hjem på rugbrødsmadder og en tur i Plantorama – så er alle glade, og jeg kan få en kop kaffe. Win og win.

Og hvis det lykkes alle at blive snotnæserne kvit, har jeg en dame-aftale om frokost inde i byen på torsdag. Og det glæder jeg mig til. Jeg trænger til at komme ud. Bare lidt. Og lave andet end at dosere børne-pano og tørre 11-taller væk. Kryds lige fingre for mig, damer. Så bliver jeg glad<3

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top