Du læser nu
Garderobe: min oktober capsule…

Garderobe: min oktober capsule…

Inspireret af gårdagens reel med et par mine go-to oktober fits, får I hermed et par links til det jeg havde på. Eller. Det passer ikke helt. For mange af mine ting er flere sæsoner gamle, og således ikke så nemme at linke til. Og det er egentlig også hele pointen – at nå til et sted i ens garderobe-rejse, hvor man finder de ting, man griber efter igen og igen.

Det lykkes ikke altid, at ramme rigtigt, men det er altid ambitionen, når jeg køber nyt. At købe ting, jeg kommer til at slide op. Med årene. Og jeg har også udviklet et par ufravigelige regler hvad det angår. Jeg køber ikke sko i kunstlæder (plastik), og jeg vil helst ikke købe strik akryl – det er den sværeste af de to, for jeg har et soft spot for blød strik, og akryl kan dæleme få det til at se blødt ud. Fornøjelsen er bare så kort – det fnulrer så hurtigt og bliver grimt. Tilgengæld er jeg mindre hys med jeans – jeg har i mange år haft succes med dem fra H&M.

Anyways. Listen får I her.

 

listen indeholder reklamelinks

 1. Fin lodden blazer 
 2. KLassisk men smart. It’s giving hubertus.
 3. God lys frakke i god kvalitet
 4. Min yndlingssweater – i tååårnhøj kvalitet. Produceret af uld fra Danmark og Sverige. Jeg elsker de trøjer.
 5. Kashmirblanding
 6. Mohairblanding
 7. Gode jeans
 8. Og gode slacks
 9. En smart jakke
 10. Den perfekte cross body (*sagde den stolte mor*)
 11. Og den perfekte arbejdstaske med plads til en bærbar (*pippede hun videre*)
 12. Jeg ved ikke hvad jeg skal med den platform, men I couldn’t help it. Styrede mig dog og gik efter budgetvarianten.
 13. Høje støvler. Lidt hidsige, men sådan nogle dage har man jo også. Når verden skal erobres.
 14. Terrængående. Men trés chic. Jeg elsker lynlåsen.
 Kommentar (1)
 • Sjovt. Jeg har samme regler mht strik og fodtøj. Og har en variant af hver og én fra indlægget i min garderobe. Er tydeligvis ved at blive fornuftig (og voksen). Arbejder dette efterår på at finde en god sweater i god kvalitet. Farven er uvist endnu men væver mellem beige, grå og navy. Og tillykke med taskekollektionen. Jeg er fan er den store i sort nu du selv nævner den i dag på insta.
  //B

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top