Du læser nu
Datenight og picnic på stranden

Datenight og picnic på stranden

datenight-pizza-pa?-stranden-weekday-peplum-kjole-chanel-espadriller-nude

Så blev det mandag – og jeg sidder her fyldt til renden med tilfreshed over den forgangne weekend. Den var nemlig rar. Jeg havde ikke en eneste plan. Altså. Som i ‘social plan’. Det lyder skørt, men med en propfuld kalender, synes jeg det kan være en hel luksus, at have en weekend fri. Til bare at lave ingenting. Og praktiske ting. For den slags kan virkelig hobe sig op. Fredagen blev tilbraft på sofaen. Jeg gik i gulvet kl 22. Helt udmattet efter en lang uge – tilgengæld vågnede jeg tidligt lørdag morgen, og kunne tage op og træne, mens Københavns gader stadig var helt mennesketomme. Jeg kan godt lide de tidlige morgentimer, hvor byen ligger og snoozer uden rigtigt at kunne vågne. Nuvel. Jeg fik trænet. Og kom videre til frisør. To timer i stolen. Uden telefon, uden magasiner, uden underholdning. Det er næsten en hel øvelse det der med at sidde stille og bare være. Det burde man gøre noget mere. Og så hjem til Kajen og male skilt. Lade hænderne arbejde. Indtil jeg fik overbevist Skjorten om at vi burde tage på lørdagsdate. Han blev overtalt, da jeg lovede pizzaer. Så sådan to hentede vi. Og så kørte vi nordpå. Til stranden i Vedbæk. Og ondulerede vores pizzaer, mens vi snakkede i solnedgangen og nød lidt fred og ro. En bedre datenight skal man altså gøre sig umage for at udtænke. Picnic på stranden efterfulgt af en Magnum fra tanken og så en film på sofaen. Virkelig den bedste måde at bruge en lørdag aften på<3

datenight-pizza-pa?-stranden-weekday-peplum-kjole
solnedgang-pa?-stranden
1-datenight-pizza-pa?-stranden-weekday-peplum-kjole-chanel-espadriller-nude

badebro

 Kommentarer (11)
  • Ved ikke om du bruger “blå shampoo”, men det gør jeg, og det holder altså den kolde farve 🙂 Bare et tip!

  • Tak Helene – det gør jeg;) Jeg ved godt, at jeg ikke skriver om det her, men jeg arbejder jo i verdens største beautybox – der er ikke dét produkt jeg ikke bruger 😉

 • Ej, hvor er det ganske enkelt nogle utrolig smukke billeder af dig Acie. De to timer hos frisøren er da virkelig godt givet ud, for det er da blevet så smukt dit hår.. virkelig pæn hårfarve, som klæder dig virkelig godt.
  Og ja, så rocker du altså bare de sommerkjoler med et lille fint skørt.. den sorte her minder en del om din hvide sommerkjole (som du har haft i mange år, men som (så vidt jeg husker) måtte lade livet!), og snittet er bare så godt til dig 🙂
  Og så vil jeg bare sige, at du virkelig ikke er den eneste der stornyder sådan en weekend, hvor man ingen sociale planer har. Efter at have været til en del polterabend, bryllupper og runde fødselsdage hen over sommeren, så er det virkelig dejligt med en weekend, hvor ingen planer er lagt, og dagen bare tages som den arter sig. I dit tilfælde med datenight på stranden med pizza og is – jeg kunne ikke have gjort det bedre selv 🙂

  • Hvor er du bare sød – og god til at huske. Du har nemlig ret. Den minder lidt om den hvide, som – ganske rigtigt – led en grufuld skæbne i sommers, under en lidt vild leg med mine to små yndlingsmennesker <3

   Og dejligt, at jeg ikke er den eneste, der kan have brug for lidt anti-social time i weekenden. Det lyder så skørt at sige, men nogle gange er ens eget selskab bare det mest afslappende.

 • Ej, hvor er det ganske enkelt nogle utrolig smukke billeder af dig Acie. De to timer hos frisøren er da virkelig godt givet ud, for det er da blevet så smukt dit hår.. virkelig pæn hårfarve, som klæder dig virkelig godt.
  Og ja, så rocker du altså bare de sommerkjoler med et lille fint skørt.. den sorte her minder en del om din hvide sommerkjole (som du har haft i mange år, men som (så vidt jeg husker) måtte lade livet!), og snittet er bare så godt til dig 🙂
  Og så vil jeg bare sige, at du virkelig ikke er den eneste der stornyder sådan en weekend, hvor man ingen sociale planer har. Efter at have været til en del polterabend, bryllupper og runde fødselsdage hen over sommeren, så er det virkelig dejligt med en weekend, hvor ingen planer er lagt, og dagen bare tages som den arter sig. I dit tilfælde med datenight på stranden med pizza og is – jeg kunne ikke have gjort det bedre selv 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top