Du læser nu
7 HURTIGE

7 HURTIGE

1-suit-og-christina-bag-markberg-passionsforfashion-moss-top-celine-catherine

OK, Agurk – hvad er status i din ende? Haha, altså der er 10 dage til mit bryllup og på job er jeg igang med at bygge 2017 budgetter (x8), så det korte svar er: travl.

Nå for dulen – stresser du lidt over brylluppet? Nej det synes jeg egentlig ikke. Der er styr på det. Jeg har projektledet the crap out that wedding, så der er ikke rigtigt noget at stresse over. Og nu er det så tæt på, at det lidt er ude af mine hænder. Så jeg er mest bare spændt lige  nu. Og lidt nervøs.

Ja, det forstår man jo godt.. Der er ikke mange ting, der sådan skal ordnes her i sidste øjeblik? Nej det synes jeg ikke. Kun mig selv, haha. Vipper, negle, fødder, bryn, voks, ansigtsbehandling og en gang massage dagen inden. Der er kørt fuldt beauty program, kan I nok høre;) #hårdtliv

Du godeste ja.. Og hvad med kjolen – er der helt styr på den? Jeps, absolut. Den blev hentet hos skrædderen i mandags og sad p.e.r.f.e.k.t., så nu hænger den hjemme hos mine forældre og venter på den store dag. Og som jeg sagde til Marlene imorges (i et desperat forsøg på at afværge, at hun tværede mig helt ud), så må jeg ikke hverken tabe mig eller taget bare den mindste smule på herfra.

Nårh ja da – din bridal diet.. Hvordan er det gået med den? Godt! Men det må I altså høre lidt mere i detaljer om en anden dag. Det kræver vist et helt indlæg for sig selv.

Ja ok – men er du så helt færdig med at træne, efter brylluppet? Nej slet ikke. Jeg glæder mig (!) til en lillebitte pause i ugen efter brylluppet og til at træning igen kan blive lidt mere et lyst-drevet fremfor ‘eyes-on-the-prize’-agtigt. Fx vil jeg gerne skifte 1 af mine 3 ugentlige træningspas ud med en gang yoga.

Det lyder også rart. Og skulle være så sundt. Sikkert klogt for en travl agurk. Sker der ellers noget, du vil fortælle om? Nøøø… Der er vist ikke mere at fortælle. Det hele handler ret meget om bryllup lige nu, så jeg kan godt forstå, hvis I er nogle der snart glæder sig til at høre om noget andet. Heck – jeg glæder mig selv lidt til snart at snakke om noget andet;) 10 more days, venner. 10 more days. Så skal I slippe;)

 Kommentarer (19)
 • Nooo, vil ikke slippe for bryllup endnu. Meget gerne mere af det, og de tanker der er gået bag hele bryllupsplanlægningen. Og så selvfø’li masser af billeder fra brylluppet – hvis du da vil dele dem på bloggen uden Skjorten bliver vist full face 😉

  • Hehe, det er ikke mig, der ikke vil vise ham frem, det er ham, der ikke vil vises frem. Tsk tsk. Har prøvet at stikke til ham – ikke mindst når nu både Cathrines og Christinas mænd (som vi jo ser “privat” eller hvad man nu siger) er så gode til at blive vist frem. Men næ nej – han nægter pure.

 • Jeg er med på mere bryllup vognen! 🙂 Glæder mig virkelig meget til at se kjole, ringe, venue og alt dit diy dimmer samlet og pænt! 😀

 • Er det bare på min skærm æøå ikke indlæses korrekt eller er det et bevidst valg ?
  Skal ikke ses som kritik, bare mig der er nysgerrig, når det kommer til valg af font og er lidt nørdet. 🙂

  • Nå hvor skørt – det er absolut ikke meningen nej og virker også fint her hos mig:)

   @Mette Kristine: hvilken browser bruger du mon?

  • Nu ved jeg ikke, hvad Mette Kristine mener med “ikke indlæses korrekt”, men her hos mig er teksten fuldt ud læselig – dog bliver Æ, Ø og Å i indlægget lavet om til en anden mere standard-agtig fond, og lige disse tre bogstaver bliver fede mellem alt det andet, som ser normalt ud. Ikke forstyrrende, bare noget der falder lidt i øjnene for en OCD-hjerne 😉 Her i kommentarfeltet er der intet problem.
   Jeg bruger safari på min iPhone. Kan sende dig screenshot hvis du er interesseret, Acie 🙂

  • Præcis som du beskriver Anne Sofie.
   Jeg bruger Firefox på computeren, hvor jeg pludselig lagde mærke til det.

   Og som sagt var bare nysgerrig, for det kan jo sagtens læses selvom der er forskel. 🙂

 • Haha, jeg kan tåle meget mere bryllup på bloggen!! Kunne rigtig godt tænke mig at høre om de sko, du har valgt, selvom det indlæg nok først skal være efter brylluppet 🙂

  • Haha, ja – selvom det sikkert kunne se lidt sjovt ud at kaste sig ud i den slags på vej og the aisle 😀

 • Nooo vi vil ikke slippe for at høre om bryllup. Tværtimod vil vi se meget mere til bryllupsplaner, tanker, billeder fra dagen osv 🙂 jeg kan i hvert fald ikke få nok 🙂

  • Mine! You’re still here! Hvor HYGGELIGT at høre fra dig 🙂 🙂 🙂 Og GODT. Så vil jeg ikke have så dårlig samvittighed over at være så skide ensporet these days 😉

  • Ja det kan du tro jeg er. Jeg tjekker dagligt ind på din blog så selvom du ikke altid modtager en kommentar så sidder jeg skam stadig på den anden side og holder øje 🙂 you are still my fave 🙂

   Du må være helt vildt spændt på de næste kommende dage, hvornår drager i mod Italien? 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top