Du læser nu
En langsom luksuslomme i Toscana

En langsom luksuslomme i Toscana

Locanda Le Piazze (12 of 15)

Hey venner – følg lige med mig, for jeg vil vise jer en lille plet af paradis på jord.. Det hedder Locanda Le Piazze og ligger i midten af vinmarkerne i Toscana. Man skal ikke komme i mørke, for det ligger et par kilometer ude af en lille snørklet grusvej, som udgår – næsten usynligt – fra den lokale landevej. Herude er livet så fredfyldt, at ordet ‘stress’ end ikke findes i den lokale ordbog.

Vi checkede ind efter vores bryllupsfest og lod os forkæle – drak (lidt mere) prosecco, gik i stå langs poolen og slentrede i vinmarkerne. Spiste 4 retter til aften og skyllede efter med dertilhørende vinmenu, gik omkuld til lyden af let efterårsregn, der trommede på vores ruder og sov over os, så vi næsten missede morgenmaden. Jo. Derude i vinmarkerne bor man godt. Så godt, at man for en stund helt kan glemme verden udenfor. Som om man lå og vippede med tæerne i midten af en lille luksus-ravioli. I kan læse mere om Locanda Le Piazze her.

Locanda Le Piazze (1 of 15)
Locanda Le Piazze (6 of 15)

Locanda Le Piazze (7 of 15)

Locanda Le Piazze (15 of 15)Locanda Le Piazze (8 of 15)

Locanda-Le-Piazze-(2-of-15)Locanda Le Piazze (10 of 15) Locanda Le Piazze (11 of 15)
Locanda Le Piazze (13 of 15) Locanda Le Piazze (14 of 15)
Locanda-Le-Piazze-(5-of-15)

 Kommentarer (13)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top