Du læser nu
DIY Rustik Adventskrans

DIY Rustik Adventskrans

adventskrans-diy-eucalyptus-6-of-37

Jeg er klar over, at det her indlæg, på sin vis, allerede er en lille smule belated, men med alle de rejser, er mine julerier altså blevet en anelse forsinkede i år. Måske nogle af jer derude er i samme båd? På en eller anden måde bliver man altid lidt snigløbet af julen, synes jeg:)

Det meste af min lørdag igår, gik altså med at få indhentet det tabte – købte et lille juletræ (mere herom senere på ugen), fik sat lyskæder op, klemt en julebolle ned og kreeret et par dekorationer. Herunder årets adventskrans. En rustik én af slagsen med kviste, eucalyptus og hortensia. Den slags, der stadig ser pænt ud, når det er blevet knastørt om et par uger.

adventskrans-diy-eucalyptus-2-of-37

Kransen købte jeg færdigbundet hos min blomsterhandler – ren dovenskab, for den kan let laves selv. Den er bundet på en sivkrans og består bare at tørre småkviste og mås. Ingen større videnskab, altså.adventskrans-diy-eucalyptus-4-of-37  adventskrans-diy-eucalyptus-8-of-37

Til at sætte lysene fast har jeg brugt helt almindelige træspyd til madlavning – spidsen er helt perfekt at bore ned i sivkransen de fleste adventskranse er bundet på.

adventskrans-diy-eucalyptus-9-of-37

Jeg varmede en kødnål over flammen fra en tændstik og lavedede på den måde hullet til træspyddet. Når nålen er stukket op i lyset skal man lige vrikke lidt rundt med den for at udvide hullet nok.

adventskrans-diy-eucalyptus-5-of-37

Og derfra bandt jeg bare nogle grene eucalyptus og lidt hortensia på. Jeg brugte smågrenene i kransen til at skjule enderne og så bandt jeg ellers fast med almindelig ståltråd (kan købes hos de fleste blomsterhandlere). Det tager ikke ret mange minutter, at bakse sådan en adventskrans sammen, og det er jo meget hyggeligt, at have lavet den selv:)adventskrans-diy-eucalyptus-18-of-37

Og nu står den altså og pynter så fint – jeg har brugt et messingfad fra H&M Home til at stille den på. Det passer perfekt i størrelsen. Det er desværre halvgammelt, så jeg tror ikke det er så let at få fingre i længere. adventskrans-diy-eucalyptus-24-of-37 adventskrans-diy-eucalyptus-27-of-37 adventskrans-diy-eucalyptus-28-of-37 adventskrans-diy-eucalyptus-29-of-37 adventskrans-diy-eucalyptus-31-of-37

RIGTIG GLÆDELIG 2. SØNDAG I ADVENT<3

 

 

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top