Du læser nu
En uge på godt og ondt..

En uge på godt og ondt..

brunch-cafe-livingstone-emilysalomon-rockpaperdresses-christina-dueholm-acie-1-of-1

On the downside:

Jeg har haft alt for travlt den sidste uge – både på job og i privaten. For mange møder, deadlines, for mange aftenarrangementer. Jeg bliver irriteret på mig selv, for jeg ved jo godt, at det er dumt, at jeg spreder mig selv så tyndt, at der slet ikke er noget tilbage til mig selv og dét der giver energi (… fx bloggen her.. og træning.. og den slags).

On the plus side:

Jeg brugte det meste af dagen igår på at komme mig. Spiste brunch med damerne (mens vores mænd af eget initiativ havde mødtes et andet sted i byen – det kan man da kun blive glad over. At de hygger sig så meget sammen, at de ligefrem planlægger at ses uden os) igår og fik tanket op på damesnak og bacon.

Pix fyldte 6 år i torsdags – dér var lagkage og barnlig begejstrning (ikke mindst fra mig, der kunne være med til at fejre ham for første gang i 3 år).

Næste uge ser noget mere rolig ud og jeg har store ambitioner om at skulle slappe lidt mere af. Og skrive lidt mere her.

Det er sæson for stenbidderrogn… Jeg sir’ det bare.

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top