Du læser nu
Movienight – og 5 film du skal se..

Movienight – og 5 film du skal se..

movie-night-magnum-2-of-3

annonce

Der bliver holdt mange movie nights på Kajen for tiden. Det hænger muligvis sammen med, at jeg er 1. noget trættere og 2. mindre sjov at gå i byen med end jeg plejer at være. Vi har ellers altid været gode til at gå ud og spise sammen, men det er altså ikke helt ligeså sjovt, når jeg er ved at falde i søvn midt i hovedretten og iøvrigt bruger det meste af aftenen på at sende stjålne blikke efter min mands vinglas;)

Istedet har vores date nights fået nyt liv som movie nights. For et par uger siden sendte Magnum 3 gamle favoritter i ny forklædning – klassiskerne Mandel, White og Classic er nemlig kommet i bægre. Hallelulja, hvis I spørger mig. Jeg har alle dage været til Classic (.. suprise) og er yderst tilfreds med nu at slippe for at skulle tækkes med den der træpind (jeg kan ikke forestille mig, at nogen synes, at den lækre del af en Magnum, er den del der involverer at slikke på en træpind). Skjorten er derimod til mandel. Det var også ham, der tog imod isene, da de blev afleveret med bud. “Må jeg spise dem?”, skrev han på SMS. “Nej – jeg skal lige have billeder”.. ” [træt emoji] “. #instagramhusbandlyfe

movie-night-magnum-3-of-3

Og det gik heller ikke ret meget bedre, end at jeg selv endte med at forgribe mig på sagerne, inden førnævnte billeder blev til virkelighed (give me a break – I’m pregnant!! 😉 ). Således har jeg været ude og supplere op intet mindre end 3 gange (videoen nedenfor vil således også afsløre flere outfits – nu ved I hvorfor;)) og jeg tør derfor godt dømme de nye Magnum-bægre for stor-favoritter herhjemme – hos os begge to.

Jeg har alle dage været en sucker for det tykke chokolade-overtræk, og er (i al beskedenhed) en sand mester i, først at spise al chokoladen og efterfølgende gå ombord i flødeisen. Er der mon andre, der gør det på samme måde? Det ser ikke kønt ud, men er imo præcis sådan en Magnum skal spises – og det velkendte knæk, er jo som en slags sjælebalsam. Heldigvis et feature der er bevaret i den originale Magnum i bæger, der kan lave præcis samme knæk<3

movie-night-magnum-1-of-3

Og således har den originale Magnum i bæger altså været fast inventar til vores Movienights i Maj og Juni – de fås i udvalgte Superbrugsen, Kvickly, Netto, Føtex, Bilka og Løvbjerg og den er vejledende pris er 40 kr. For tiden, kommer de iøvigt med en rabatkode til GooglePlay, der giver 50% (de sidder på folien under låget). Derfor får I her 5 bud på film I skal se til jeres næste movie night<3

 • Hidden Figures: vi så den i fredags og den er mega mega god – var helt høj på girl power, da den var færdig. Og så er den endda baseret på en sand historie. Find den HER.
 • SING: Så hyggelig familie-film, som vi har set sammen med Pix&Nix. Især Pix (på 6 år) var helt færdig, flere steder i filmen, men også de voksne synes den er sjov. Find den HER.
 • Underverden: Vi så den her i biffen, og den er virkelig barsk. I bagklogskabens klare lys, ville jeg hellere have set den hjemme på sofaen under dynen, puttet godt ind til min Skjorte. With that being said, er den virkelig spændende og virkelig god! Find den HER.
 • Fences: Denzel Washington. ’nuff said. Find den HER.
 • Gone Girl: Ok, den er lidt ældre, men stadig virkelig god, så har I ikke set den, så skyyynd jer. Psykologisk drama, mega spændende og I didn’t see it comin’.. Find den HER.

 Kommentarer (6)
 • Sådan har jeg også altid spist Magnum Classic – min mand synes, jeg er skør, men det ér bare den bedste måde at spise den på 😍

  • Hehe, jeg er glad for at det ikke kun er mig! Altså, det går jo fint nok i toppen, men bliver let noget snask, når man når ned mod pinden. Fik en gang næsten brækket hele den ene side af i én bid – det var noget rod, haha.

 • Jeg er med Skjorten – mandel er den bedste 🙂 Hvor er det fedt at man kan få dem i bæger nu – jeg tror der skal planlægges en movienight med kæresten, et bæger og to skeer 🙂

 • Hidden figures er SÅ god og jeg synes at Taraji P. Henson var genial 🙂 Hun spillede virkelig sin rolle godt og jeg synes hun skulle have været nomineret til en oscar for sin præstation.
  Vi så også Underverden i biffen og puha… meget barsk!
  Gone Girl og Fences ryger straks på listen. Måske vi kan efterligne jeres movie night og få afprøvet de nye Magnum bøtter 😉

 • Jeg er ret vild med deres “nye” med double caramel og den med hvid chokolade og jordbær..

  Men de skal have knækket, ellers er det bare ikke en rigtig Magnum 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top