Du læser nu
Tirsdags-tanker: Vi sidder lige hér lidt..

Tirsdags-tanker: Vi sidder lige hér lidt..

img_6064-2

Jeg har savnet lidt hverdag hér på bloggen. Jeg ved godt, hvorfor den ikke er her – den føles ikke så spændende. Eller jo – selvfølgelig er den spændende, men nok mest for mig, Cornichonens mor, hvis hjerte kan skippe et slag når myret sender mig et smil. Jeg forventer ikke samme interesse fra resten af verden… trods alt 😉

Men men – jeg vil nu alligevel umage mig lidt, for at få lidt hverdag ind. Og sådan hér ser hverdagen også ud. Jeg var forbi mit job for et par uger siden, hvor en (sød) kollega sagde: “… jeg synes kun vi ser billeder af hende, når hun sover – er hun aldrig vågen!?”… Og jo. Det er hun. Men når hun er vågen, har jeg ikke hænder til at tage billeder. Oftest ihvertfald. Så derfor overvægten at sovebilleder. Jeg tænker, at I nok er nogen, der kan relatere til den slags.

Og for nu at blive ved det med søvnen. Det føles (og jeg tør næsten ikke sige følgende, af ren frygt for at jinxe det) som om vi langsomt er ved at lande i en rytme. Eller. Et mønster ihvertfald. Mit lille myr tager nogle gode lange stræk om natten – og vågner typisk ved 3-4tiden for at få mad. Jeg er holdt op med at amme om natten. Det tager for lang tid. Hun er for træt. Falder i søvn lidt hele tiden og vågner igen, fordi hun stadig er sulten. Et evighedsprojekt. Istedet får hun flaske – enten noget jeg har pumpet aftenen inden eller mme afhængigt af, hvornår hun er faldet til ro. Nu har vi – for første gang – været nede på en natteseance på 20minutter. Det føles fantastisk.

Så jo. Vi har rundet de 2 mdr og det føles som om, der er ved at komme lidt mere ro på. Som om vi er ved at lande. Men det klogeste nogen overhovedet har sagt til mig i løbet af det sidste år er klart “.. alt er en fase, på godt og ondt”.. Så lad os nu se, hvor længe rutinerne varer 😉

 Kommentarer (6)
  • Personligt spørgsmål, men nu du selv har lukket op for mad-til-baby-slusen.. hvad siger dine babbelutter så til ikke at blive brugt hele natten? Brokker de sig ikke med øm- og spændthed? Vi overvejer nemlig stærkt at gøre det samme – især for at jeg kan få en helt nats søvn i weekend og mit hankøn kan stå op og give mad.

  • Lige et dumt spørgsmål fra en udlandsdansk-mor med et lille myr på samme alder: hvad er MME? Og hvor er hun bare nuttet, din lille cornichon.

    • Til daglig er jeg nordisk digital og PR chef i L’Oréal – jeg har en master i Business & Economics med speciale i ledelse (.. svarende til en dansk cand.merc – jeg læste bare i udlandet) 🙂

  • Der findes intet bedre end når man har nogle dage, måske uger(?), som kører i en nogenlunde ensartet rytme/rutine-something med sin lille baby. Jeg står med en snart afsluttet barsel (snøft) med vuggestuestart start-januar og nyder at følge med hos dig og se hele forløbet “gentage” sig. Min søde sundhedsplejerske sagde så fint til mig da jeg så hende sidst, at når det bare kører godt med søvn og mad, så er det dér man skal huske at trække været ekstra dybt og samle energi. Vi havde det skønt med vores dreng indtil 4 mdr, og har haft natteroderi i efterfølgende 4 mdr. nu. Men det gode er, at jeg ved at han kan sove godt om natten og i lange stræk – for det betyder at det kan komme igen. Så det lyder bestemt som om at du har en skøn sovetryne dér 😉 <3 Og her har vi også kørt kombineret amning og MME med stor tilfredshed! KH. Therese

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top