Du læser nu
Lad os tage en dag i sengen, skat..

Lad os tage en dag i sengen, skat..

meny-madgaver-7-of-9annonce

Vi trak stikket i søndags. Sådan helt og aldeles. Var ikke uden for en dør, ja dårligt ude af sengen. I lørdags holdt vi nemlig julefrokost og selvom den slags indeholder væsenligt færre procenter end tidligere, så var vi alle 3 totalt maste i søndags.

Kombinationen af 8 voksne og 6 børn (i alderen 0-4) var noget af en mundfuld. En hyggelig mundfuld, så absolut, men bestemt en mundfuld. Cornichonen sov dårligt hele dagen – kunne sikkert fornemme uroen, selvom hun lå i sin egen seng på 1. sal, forsøgt afskærmet fra den værste larm. Hun er en lille selskabssommerfugl – vil være med, dér hvor der sker noget;)

meny-madgaver-8-of-9-copy

Så da de sidste gæster var gået, gik damerne i seng mens Skjorten ryddede alt op. Han gad ikke stå med det søndag, sagde han. Han ville bare ligge og putte med sine piger. Og se Modern Family. Og det var heldigt, at han havde den slags ønsker, for adventsnissen havde tænkt præcis det samme (… hun må kende ham godt;)), så ugens adventsgave var sådan en sag hér. En madgave fra Meny.

meny-madgaver-1-of-9

Der findes 6 forskellige madgaver (bla ‘Burger, bold & bajer‘ eller ‘Verden rundt i vin‘), men en slapperdag med all-day breakfast var den mest rigtige gave jeg kunne forestille mig til ham. Og sådan blev det.

meny-madgaver-4-of-9 Det ville ikke give mening, at give ham gaven på dagen, så jeg havde været lusket og nappet indholdet af kassen, så han blot fik den tomme æske i sokken. Og så servering på sengen, naturligvis.

Og så var der ellers dømt råhygge. Den nyeste sæson af Modern Family, flankeret af kaffe, pandekager, juice og vores lille kærlighedssmølf i midten og skiftende mellem mors og fars arme.

meny-madgaver-2-of-9Vi er holdt op med at give hinanden store ting til jul og fødselsdage, for vi har allerede givet hinanden de største ting man nu kan – hus, bryllup, biler, New York-ferier og Cornichon to name a few… De sidste par år er det istedet blevet tradition, at vi giver hinanden en skiferie i julegave – og så en ‘lille’ symbolsk ting til et par 100kr.. Derudover laver jeg nissen adventsgaver til Skjorten, og sidste år fik jeg sørme også sådan én – en adventskalender.

meny-madgaver-5-of-9Første søndag i advent fik han en taskeparaply i sort – sidst han skulle på forretningsrejse stod det ned i stænger og jeg har kun en taskeparaply med leopardpletter (den takkede han, sjovt nok, pænt nej tak til at låne..). Nu har han fået sin egen, som han kan have med. Ikke nogen meget stor eller sexet gave, med andre ord. Og anden søndag i advent fik han så den her sag. En madgave og hygge med sine damer. Samvær og kærlighed. Måske den bedste gave man kan give?

meny-madgaver-6-of-9… Det samme gælder iøvrigt (bedste)forældre – som min mor sagde, da snakken faldt på julegaver for noget tid siden, så prøver mine forældre i langt højere grad at skille sig af med ting, end det modsatte. Ingen af dem gider sidde i egendele til halsen i deres otium og de “køber jo det de har brug for, når de står og mangler det”. Så de ønsker sig samvær. Oplevelser. Helst med børn og børnebørn. Den her sag ville min far sætte stor pris. Måske en idé til andre fædre derude? Synes de her madgaver er helt oplagte som julegaver til de ‘svære’, adventsgaver – eller måske endda en madenlgave?

Ooog – jeg har fået lov til at udlodde en valgfri MADgave til 2 af jer – I skal bare smide en kommentar med hvilken MADgave I kunne tænke jer og så en smiley/emoji… For at sprede lidt god karma og juleglæde. Jeg trækker 2 vindere allerede nu på mandag<3

 Kommentarer (135)
 • Åhhh jeg ville elske “en dag i sengen” med min fantastiske kæreste og vores to dejlige børn i fodenden 😉

 • Børnefri bøfaften ville være helt perfekt til min kæreste og jeg – til når vores lille datter på 4 mdr er puttet.

 • Jeg ville elske at forkæle min mand med “Børnefri bøfaften” en aften, når vores datter er blevet puttet 🙂

 • Lad os tage en dag i sengen, skat! ♥️ Efter vi for tre uger siden blev forældre til endnu en guldklump, har kæresten og jeg brug for lidt længere morgener, hvor vi kan nusse rundt i pj’s og nyde noget slow food💜

 • Lad os tage en dag i sengen, skat! For hvem elsker ikke det? Det er enormt hyggeligt, alligevel gør vi det alt for sjældent, derfor ønsker jeg mig denne 🙂

 • Børnefri bøf aften 🙂 Lyder så absolut kærkomment efter en hektisk december 🙂 Mon ikke dette r tid til at se hinanden i øjnene 🙂

 • Børnefri bøfaften ❤️ Det ville være en skøn gave at give min kæreste. Med to børn så ville det være dejligt med en hyggaften, bare ham og jeg, når de er puttet 🙂

 • Lad os tage en dag i sengen, skat 🙂 Selvom vores søde baby nok ikke er helt enig i, at vi skal ligge og slappe af en hel dag 😀

 • En børnefri bøfaften ville være så dejligt – med to små 👫 og bedsteforældre der bor langt væk, er en date hjemme i køkkenet tiltrængt 💝

 • Lad os tage en dag i sengen, skat🎈 Jeg er lige blevet mor, og jeg vil rigtig gerne have en hjemmehyggedag med min kæreste og skønne datter. ❤️ Jeg synes det var så hyggeligt beskrevet i dit indlæg😊

 • 🙌🏼 Vin og venindetid 🙌🏼 Fordi vi skal nå det inden min veninde snart flytter til New York – 😩💩 for mig, 🎉🍾👏🏼 for hende 😅

 • Jeg ville overraske min kæreste med en “Lad os tage en dag i sengen, skat” 💏. I begyndelsen af 2018 venter nemlig både hus og baby – med alt hvad det indebære – så sådan en dag vil formentlig blive tiltrængt 😄

 • Vin- og venindetid 👌🏻👯‍♀️ Den ville jeg enormt gerne vinde og dele med min veninde, som kommer hjem fra Indien i januar efter otte måneder 🙏🏻🎁

 • Lad os tage en dag i sengen, da vi går i fertilitetsbehandling, og morgenen er blevet brugt på sprøjter og svære tanker. Nu har vi pause en i en måned, og en lang morgen i sengen ville være fantastisk.

 • Hvor ser det hyggeligt ud <3 Jeg kunne godt tænke mig at vinde ‘Verden rundt i vin’. Vi skal holde bryllup i august, og det er jo en oplagt muligvis for os at lige prøve deres vine – det kunne jo være ‘the one’ var at finde i Meny. Fingers crossed 🙂

 • Med en lille babydreng på knapt 4 måneder, hvor en kollik periode netop er ved at være overlevet, så kunne vi trætte forældre godt bruge en – lad os tage en dag i sengen skat🙏😁

 • Jeg kunne godt tænke mig “lad os tage en dag i sengen, skat”. Og så vil jeg dele den med min dejlige mand i vores nye hus 🙂 Tiden går med renovering, så vi glemmer lidt at trække stikket og huske hinanden <3

 • “Børnefri bøfaften” til min søde og ikke mindst hårdtarbejdende kæreste, som lige om lidt bliver bachelor i Medicin, og dermed er et skridt tættere på drømmen som læge. Selvom vi endnu ikke har børn, så er en god bøf og rødvin jo ikke at kimse ad alligevel 😉

 • Jeg vlle invitere min søde veninde med til “Vin og venindetid”. Hun har netop gennemgået en ufrivillig abort og fortjener det mere end nogen anden. 🙂

 • Ville helt klart vælge “Lad os tage en dag i sengen skat”. Skatten er min datter og vi to skulle hygge 1. Juledag i sengen med film og morgenmad, ligesom jer😀😀

 • Jeg ville vælge “lad os tage en dag i sengen, skat”. Min kæreste og jeg har begge eksamensræs i januar, så det kunne være skønt med sådan en dag efterfølgende 😍 god jul til dig og din skønne, lille familie 🎄❤️

 • Jeg ville invitere min kæreste på børnefri bøfaften – selvom vi ikke har nogen børn endnu, men vi er begge glade for en god bøf 😀

 • Jeg ville nyde en ‘børnefri bøfaften’ med min dejlige kæreste. Vi har begge travlt for tiden, så det ville være meget tiltrængt! 😀

 • Jeg villle dele en “skal vi ta en dag i sengen,skat” Med min kæreste… vi har begge weekendarbejde, så vores weekender sammen er hellige☺️

 • Vin og venindetid. Den skulle bruges med min veninde som bor lang fra mig, så jeg desværre ikke ser hende så ofte som jeg gerne ville

 • Jeg kunne virkelig godt bruge en børnefri bøfaften sammen med min mand. Når barnet er kommet i seng kl 19, kunne det være en lækker date ☺️😃

 • Jeg ville elske “Lad os tage en dag i sengen, skat” 🙂 Især når det er den eneste uden kød eller vin 😉
  hilsen vegetaren

 • Min kæreste skal have en omgang Burger, Bold og Bajer som jeg tilbeder, så ham og hans venner ikke skal røre en finger 🍻🍔

 • Vlle elske at vinde “Lad os tage en dag i sengen skat”. Vi er ligesom jer nybagte forældre til en lille pige på 7 uger og med en december med alt for mange arrengementer trænger vi i den grad til en dag i sengen. Min mand ville blive så glad for omtanken, og min store dreng på 7 ville elske at bruge dagen på lækker mad og tegnefilm i sengen mens vi hygger med lillesøster <3

 • Jeg ville gerne vinde “burger, bold og bajer” for at give min kæreste en friaften. Vi blev forældre først på året til tvillinger og han er SÅ meget på altid. Det ville være skønt at kunne give noget igen..

 • Jeg vil nok vælge den børnefri bøfaften til min kæreste og jeg, dog har vi ingen børn, men derfor kan man vel stadig bruge lidt alenetid 😉

 • Uha jeg ville gerne invitere min kæreste på børnefri bøfaften 🙂 Vi har godt nok ingen børn (endnu) men bøffer – det er vi glade for <3🎅🏼😀

 • Jeg har et par veninder der lige er blevet singler (ja, og så op til jul!), som godt kunne trænge til forkælelse, vin og sladder. Altså ægte vin – og venindetid <3
  Ingen sorg er vel så stor, at den ikke kan druknes i alkohol? 🙂

  • Hej Simone.

   Tillykke – dit navn blev trukket op af nissehatten. Jeg sørger for at en MADgave lander hos dig!

   Klem

 • Min veninde er lige blevet mor, og jeg vil elske at forære hende venindetid. ❤️ Og så vil det jo være passende at jeg handler og laver mad hos hende mens hun kan sidde i sofaen med benene oppe og nyde baby 💙

 • Børnefri bøfaften, vi trænger! 😍
  To (lige lovligt) friske drenge, et fuldtidsjob og en bacheloropgave betyder minus på parko

 • Jeg vil gerne vinde samme msfhave som du gav din mand – lad os tage en dag i sengen. Det lyder helt perfekt til min kæreste, som elsker morgenmad og dovne søndage. Ps: det klæder dig så utroligt at være mor 😊

 • Uden tvivl børnefri bøfaften <3
  Vi har ikke været gode til kærestetid siden vores lille mus kom til verden, og en rigtig hård fødsel krævede desværre at farmand måtte være ekstra meget på banen, så han fortjener om nogen en bøfaften 😋❤️

 • Verden rundt i vin – som en ekstra lille ting til min søde kæreste. Han går med en lille sommelier drøm i maven, så det ville være spot on 😍🍷🎅

 • “Børnefri bøfaften” vil være perfekt til min mand og jeg, selvom den nok ikke er helt børnefri da vi har en 3 måneders baby 😀

 • Jeg ville elske at vinde “Lad og tage en dag i sengen, skat” til min kæreste og jeg <3
  Rigtig glædelig jul 🙂

 • “Børnefri bøfaften” ville være sådan en fin anledning til at huske lidt kvalitetstid mellem alle projekterne 🙂

 • “Burger, bold & bajer” til min søde mand og en ven, da jeg for tiden sidder begravet i eksamen og han virkelig kunne have godt af en rigtig mandehyggeaften 🍔⚽️🍻😍👍🏼 💙🙏🏼

 • Ville elske at vinde “Lad os tage en dag i sengen, skat” ovenpå et meget hårdt halvår for os begge.

  Tak for en hyggelig blog og glædelig jul! <3

 • LAD OS TAGE EN DAG I SENGEN – jeg er nemlig sådan en med krudt i røven, som normalt ikke kan ligge i sengen og slappe af, så min mand ville elske at vi tog sådan en dag sammen :o)

 • Lad os tage en dag i sengen, skat 🙂
  Vi(jeg) har lidt for ofte projekter vi skal have lavet herhjemme, og min mand kunne nok bruge, at det en dag var helt okay, bare at tage dynen med ind i sofaen, og holde seng i sofaen en hel dag.

 • ‘Lad os tage en dag i sengen, skat’ 🙏🙏

  Det er nogle fine tanker, du gør dig omkring gaver. Jeg har af samme årsag besluttet at give min mor et blomsterabonnement fra Posy – så får hun noget at glæde sig over flere gange 💐💐

 • Med en 17 dage gammel baby lyder en dag i sengen for min kæreste og jeg som den perfekte gave. Den vil jeg forære min kæreste i julegave☺️

 • Hvert år giver jeg min far en ekstra gave, fordi han får nogle år siden holdt op med at ryge på min opfordring. Og verden rundt i vin ville være den perfekte rygestopsgave 😄

 • Jeg ville vælge Verden rundt i vin til min kæreste samt et vennepar. Det ville være så hyggeligt! 🙂 🙂

 • Vi bliver snart forældre og jeg vil elske at forkæle min mand med Lad os tage en dag i sengen, skat. Bare for at tage en rigtig slapper inden baby. Måske en af juledagene 🎅🎄😍

 • Jeg ville klart tage en dag i sengen skat😍👍🏼 Vi har en lille dreng på 6 uger, der nærmest bor på mig i forvejen, så vi er lidt pressede… Især fordi VK har en storebror også på 4 år😊

  Jeg ville tage en dag i sengen med os alle 4, fordi både far og storebror trænger til hygge og forkælelse, og de eeeeeelsker pandekager!!

  Så skal vi sidde og se Disney klassikere og hygge hele dagen i vores store seng, det trænger vi til her i den travle julemåned💙🙏🏼🙏🏼

 • Selvom jeg også har en lille 3 måneders mus og bestemt godt kunne bruge en dag i sengen med min mand, så tror jeg faktisk jeg ville forære min far og hans kone en børnefri aften-middagen. De har simpelthen været maks pressede med problemer med min lillebror, min fars ryg, arbejde og andet. Og oveni det har de stadig hjulpet os herhjemme, holdt adventshygge og sørget for den gode stemning. Tror de trænger til langt mere ro og gode stunder de to sammen, end min lille, ellers rimelig søvnberøvede familie gør! 😴😍

 • Selvom jeg også har en lille 3 måneders mus og bestemt godt kunne bruge en dag i sengen med min mand, så tror jeg faktisk jeg ville forære min far og hans kone en børnefri aften-middagen. De har simpelthen været maks pressede med problemer med min lillebror, min fars ryg, arbejde og andet. Og oveni det har de stadig hjulpet os herhjemme, holdt adventshygge og sørget for den gode stemning. Tror de trænger til langt mere ro og gode stunder de to sammen, end min lille, ellers rimelig søvnberøvede familie gør!

 • Den ville jeg så gerne vinde, og selvfølgelig også den med “lad os tage en dag i sengen”.. Jeg har termin i februar hvor vi også får en lille pige, så enten skal den bruges inden hendes ankomst, eller også med samme scenarie som jeres, med hende liggende imellem os ❤️

 • Jeg ville vælge burger og bajer til den mand jeg om lidt får en baby med.
  Han får helt sikkert brug for en aften sammen med gutterne 🙈😂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top