Du læser nu
10 ting jeg vil lave i April..

10 ting jeg vil lave i April..

vila-wrap-skirt-bordeaux-9-of-9

Så damer, så er det allerede april og selvom foråret lader vente på sig, så MÅ det jo komme. Jeg satser på at april er månedEN. Da jeg var barn, var reglen altid at man måtte hænge vinterfrakken i skabet for sæsonen, og tage sommer/forårsjakken frem, når vi havde passeret påske. Det passer vist ikke helt i år, men jeg fik da forvildet mig ud i læderjakke inden vi tog på ferie (… var dårligt uden for bilen, however…). Anyways. April – hér er månedens liste <3

 1. Tage på v i l d t spændende pressetur – der skal altså én af de helt seje til, at lokke mig væk fra min lille Cornichon i mere end et par timer af gangen<3
 2. ….. sove 2 nætter i en hotelseng UDEN at blive vækket (ref ovenstående).
 3. …… oooog stresse lidt over, at skulle være væk fra mit barn i hele 48 timer.
 4. Fortsætte det der med at gå lidt mere i rigtigt tøj og lidt mindre i leggings. Det spiller.
 5. Spise sådan én her. Måske sammen med hende her.
 6. Købe barnevogn med langt liggemål til mit langebarn. Ses kombivogn. Tror jeg nok. Eller hvad gør man? Flytter dem over i klapperen? Men hvad så med de gode havelure? Al input modtages med kyshånd!
 7. Få planlagt årets sommerferie. Vi tænker kør-selv. Og noget med at leje et lille hus/en lejlighed i enten sydfrankrig eller norditalien. Vi skal ikke køre så meget rundt, men have en lækker base med pool og lille terrasse, hvor forældrene kan drikke iskold rosé, når barnet sover. Any ideas?
 8. Få meldt mig til et loppemarked somewhere – jeg trænger til at få ryddet gevaldigt ud i garderoben. (er jeg den eneste, der gerne vil prøve at være mere bæredygtig og købe mindre, bedre og mere langtidsholdbart, men alligevel ikke kan gå forbi en flæset nederdel eller tyk strik uden at købe den med hjem!? Stooop nu, Agurk).
 9. Leve i håndværkerkaos (ok – ikke noget jeg gerne VIL, men noget jeg SKAL) – i midten af april starter vi med at få skiftet alle vinduer og døre i hele hytten. Kæmpe projekt, jeg ikke helt kan overskue pt, men det bliver SÅ godt, når det er gjort.
 10. Få lidt styr på haven – eller. Overblik over haven. Jeg tænker, at man må sætte ind nu til foråret allerede. Gisp. Helt ny verden! Findes der mon haveblogs man kan lære et og andet fra?

vila-wrap-skirt-bordeaux-2-of-9
vila-wrap-skirt-bordeaux-6-of-9 vila-wrap-skirt-bordeaux-7-of-9

 Kommentarer (28)
 • Google er en ny haveejers bedste ven 😅 og ellers har jeg haft stor glæde af det lokale biblioteks kæmpe udvalg af havebøger og opslagsværker når nye ukendte vækster dukkede op i haven 😊 Jeg har blandt andet haft stor glæde af Gyldendals Havebog som nybegynder.

  Min yndlingsblog til blomsterinspiration er Claus Dalby. 🌸 Hans have er så vild og farverig!

 • Uha..har også lige fået skiftet alle vinduer i hytten. Det kan åbenbart ikke betale sig at få vinduer produceret i DK længere, hvilket betød at hele processen tog længere tid for os, da de forkerte vinduer var blevet leveret og håndværkerne derfor skulle vente på de rigtige blev leveret fra Polen.

  • Argh – sådan noget må du ikke sige. Vores projekt kommer naturligvis til at gå som smurt;)

 • Til #7: Vi fandt en sydfransk by der hedder St. Jean Du Gard sidste år. Det var altså et godt sted. Den ligger i Parc De Cervennes, som er et fantastisk område. Du kan læse lidt her: https://fashionistasistas.dk/andet-feriestop-st-jean-du-gard-01-08-17/ (sorry, nu gik der ananas i egen juice i det, men nogle gange er det nemmere at vise end at forklare 😉 )
  Til #10: Lav et indlæg med havespørgsmål 🙂 Så kommer havenørderne (mig) frem fra deres skjulesteder og pipper med 😉

 • Hvis du nu skulle finde på at sætte nogle af alle de der loppesager til salg online, så giv lige et shout out, please? Du er én af de få bloggere, jeg matcher højde + skostørrelse med, haha! 😉

  Knus

 • Som mor til en lang lille pige vil jeg virkelig anbefale at skifte kombivognen ud med klapvognsdelen. Min lille skat på 5 mdr er 73 cm, og med et liggemål på 79 cm så kalder klapvognsdelen allerede 😃 Fjern bøjlen med en skruetrækker (gem for Guds skyld skruerne😂), læg klapvognen helt ned og brug voksiposen sammen med det vindafvisende “fodhus”, som fulgte med klapvognsdelen. Så er de dejlige lurer i haven reddet 😊

 • Vi har også en meget lang baby og en kombi-vogn, så skiftede til klapvognsdelen da han var ca 7 mdr. Det har fungeret super for os! Han sover gode lure i sin voksi, når vi lægger klapvognen helt ned.

 • Hvis I vil til nord Italien har jeg to perler som lejes ud (billigt). Send mig en besked hvis det er. Den ene perle er 1 time fra Nice (hvor vi blev gift), har lille terrasse/balkon til rose og flod/natur pool i 5 min gå afstand. Den anden er et hus, lækreste terasse, men lidt længere til flod 🙂 kan varmt anbefales! 😘

 • Vi havde et skrummel af en lang vogn til den første (emmaljunga) og jeg bandede over den hver gang vi var ude i butikker og offentlig transport. Denne gang har vi købt en smække lille kombivogn – min pige på.5,5 mdr vokser også snart ud af barnevognsdelen men jeg bruger ovennævnte skrummel som lurvogn i haven så det gør ikke noget. Jeg elsker vorrs løsning og ville anbefale indkøb af brugt stort skrummel som lurvogn hjemme og beholde den anden til ture fordi den bare manøvre så meget bedre 🙂

 • Jeg stemmer i ift at købe en barnevogn med langt liggemål til lurene derhjemme og så beholde klapvognen til ture ud af huset. Har selv et laaangt barn og der går klapvognen altså ikke an indtil de stopper med lur i 3-års alderen! Vores dreng voksede endda ud af sin Odder med 98 cm-liggemål, da han var 2 1/2!

 • Vi købte en ‘havevogn’, en helt almindelig stor barnevogn, som vores datter sover i, når vi er derhjemme. Er vi ude på tur, har vi kombivognen med, og så sover hun i klapvognen i sin voksipose. Det fungerer perfekt for os, for vi har simpelthen ikke plads til den kæmpe barnevogn i bilen. 🙂

 • Til #10
  Signe Wenneberg! Hun skrev sidste år en ugentlig klumme på POV International om årets gang i haven. Hun udgiver dem vist på egen blog igen nu.
  Hun har også lavet en bog om den første have, den har jeg været glad for, i min have.
  Jeg fik have for 2,5 år siden, og blev anbefalet ikke at lave noget om men følge haven et helt år før vi lavede ændringer for ligesom at se hvad der kommer rundt omkring. Men det er vel tæt på at være et år siden I så haven første gang, så de store overraskelser kommer der vel ikke mere op af jorden, når lige de sidste løgplanter er kommet op.
  Og hvis ikke der er rabarber i jeres have, så plant dem hurtigt muligt, for de skal lige gro til et par år, og husker du vist er svært glad for dem.

 • Ang. #6. Ved første sønnemayn gik vi all-in på den kæmpe Odder vogn. Den er altså ret tung i måsen, men dejligt med liggemålet. Her 2. gang investerede vi en kombivogn og han ligger nu i voksepose i klapvognsdelen der kan ligges helt vandret. Tror dæleme ikke vi får brugt vores skrummel af en Odder mere …. 😊

 • Vi har en brugt barnevogn, som vi købte for få 100kr, som vi kun bruger til lure på altanen – og så ellers klapvogn til transport. Vi skal på sommerferie til Norditalien, agriturismo med 5-6 lejligheder, lille legeplads, pool og restaurant på stedet, så vi kan spise der, når baby sover. Den slags steder er der masser af – er mit indtryk.

 • Køb en god, brugt altan-have-barnevogn og behold kombivognen. Vi gav 150 for en til formålet udmærket Odder. De er bare helvede at køre rundt med, især når I stadig frekventerer herinde i byen. Når ungerne bliver lidt større, synes de ofte også, at det er federe at sidde i en klapvogn fremfor en barnevogn.

 • Jeg har kun haft en barnevogn med fuldt liggemål fra starten. Inde midt i Kbh. Har ikke haft bil, så vi tog næsten dagligt med s-tog og bus. Og det var på ingen måde et problem at have en stor vogn. Er tværtimod mega glad for, at han stadig kan sove i den.
  Men ellers vil jeg da anbefale dig en barnevogn til haven (evt brugt), og så kan du måske bruge din klapvognsdel, når I er ude? Det er sådan en mellemvej. 😊

 • Barnevognsinput: Vi havde samme Stokke barnevogn som startvogn, og var SÅ glade for den! Da vores datter blev ni måneder købte vi en Emmajunga super nitro (lyder som noget en ufo ville hedde), men den har et langt liggemål, kan ligge helt ned og sættes op, kan vendes så de kigger ud eller ind med en. Vi tilkøbte overdække til ved fødderne, så det ligner lidt en barnevogn. Vi er vildt glade for den. For tiden har vi mast en voksipose ned i den, så der er ekstra varme. Den kommer til at dække behovet for se kommende år.

 • Hej! Vi bor i en patricier villa fra 1923, med en stor have til. Mit bedste råd er at se tiden lidt an mht haven. Hvis det er en gammel have med buske og godt bunddække så er min erfaring at havearbejdet ikke fylder alverden. Vi bruger samlet et par weekender om året på at klippe buske, stauder og ukrudt ned. Den store byrde er helt klart græsplænen, der skal klippes 1-2 gange om ugen i sæsonen, men den er udliciteret til min mand…. 😆 God fornøjelse!

 • Hej A,
  Vi bliver forældre til maj og har derfor haft samme emne #6 oppe at vende. Vi bor i hus, men stadig ret tæt på Kbh. og er derfor ikke meget til barnevogne i fuld længde. De er bare ikke særlig handy i s-tog, i bilen, på fortovet mv.
  Vi har valgt en kombivogn fra Emmaljunga. Den sætter en begrænsning ift. hvor længe baby kan være i barnevognskassen (tror liggemålet er 80 cm). Herefter skifter vi til klapvognsdelen, men som du selv siger, man har ikke rigtig lyst til at gå glip af havelure eller at putte baby i en klapvogn. Så vi har påtænkt at kaste en 700-1.000 kr. efter en brugt barnevogn i fuld længde, som skal stå i haven.
  Kombivognen vil vi stadig bruge på tur osv. for klapvognsdelen er ergonomisk og baby kan godt sove lur i den, men jeg har det bedst med at baby sover videre i klapvognen, fordi han faldt i søvn på en tur end at jeg har puttet ham heri til en havelur. Giver det mening?
  Det må være måden at gøre det på, hvis man gerne vil slippe for den store barnevogn som primært vogn.

 • Med hensyn til din # 6, så købte vi en samlet løsning med en kombivogn, hvor barnevognskassen havde fuldt liggemål. Vi købte denne i eccolæder (lysebrun og grå) fra Mumswish. https://mumswish.dk/products/skanse-eccoleather

  Det er et dansk ejet mærke, og må sige, at jeg er positivt overrasket over kvalitet og pris. 😄 👌🏻

 • Vi har en bugaboo og skiftede allerede til klapvogn ved 5-6 måneder. Han gad ikke ligge der. Da han var lille sov han mest inde, men lidt senere købte vi en brugt emmaljunga-flyder brugt. Den brugte vi næsten udelukkende i haven så det var fint. Nu er han 2,5 og den er solgt igen. Nu sover han lur indenfor, både i vuggeren og herhjemme.

 • Vi har også kombivogn, lang baby fra oktober og har løst det ved at købe en (ok) billig have-barnevogn fra Coop. Babytrold hedder mærket tror jeg. Slog til da de havde en kampagne med 40% på coop.dk (det har de ret tit) den er virkelig ikke noget særligt, men fungerer super til haveluren, og snart når vores søn er for lang til barnevognsdelen på vores lille kombi, så bliver klapvognsdelen taget i brug for alvor!

 • Jeg pønser på, at skippe kombivognen helt og bare købe barnevogn med stort liggemål fra start, så jeg er meget spændt på folks tilbagemeldinger på din #6 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top