Du læser nu
Det vildeste eventyr og sødeste søndag..

Det vildeste eventyr og sødeste søndag..

det-vildeste-eventyr

…. Når jeg en dag bliver gammel, vil de sidste 3 dage indgå i mit arsenal af de røverhistorier, jeg har tænkt mig at fortælle mine børnebørn.. “Dengang gang mormor blev fløjet til Champagne af Moët, gik i champagne-kældrene, drak Champagne blandt vinstokkene, blev inviteret til privat middag med Benoit Gouez OG fløj i en kæmpe luftballon formet som en champagneprop..“.

Jeg ved godt, at det aldrig er cool, at være for imponeret over noget, men jeg er totalt floored, og helt ligeglad med at være uncool. Og måske endda lidt benovet. Og lige nu skal jeg lige fordøje det hele og lade de mange indtryk bundfalde sig. Jeg er fuld af historier, jeg gerne vil fortælle. Nærmest i en sådan grad, at ordene næsten sprutter ud af mig, uden egentlig retning og sammenhæng. Jeg må lige have styr på dem, oppe i hovedet.

Jeg landede i går eftermiddags, styrtede hjem til min lille familie og nåede lige at være mor i et par timer, inden vi skulle ud og fejre fødselsdag for én af mine nærmeste veninder – rosé og petanque (damerne mod drengene – og vi vandt, yes) på Boulebar efterfulgt af middag på Cantina.

Verdensklasse aften, verdensklasse selskab og fuldstændigt udsolgt, da klokkken blev 23… Og så hjem til en lille mus, der er blevet forkølet og derfor præsterede en noget rodet nat. Jo. Livet er fuld af kontraster, og jeg kan ikke lade være med at fascineres af dem. Nu er det søndag, søde søndag, og jeg trænger til h e l t langsomt tempo, friskbagt brød, kaffe, at nyde min smukke blomstrende have, en lille lur og masser af klem fra min lille Møf.

Kan I, derude, have den dejligste søndag<3

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top