Du læser nu
Herlig hyld, weekendplaner og en fin slå-om-sag..

Herlig hyld, weekendplaner og en fin slå-om-sag..

Jeg har sagt det før, og med fare for at gentage mig selv, siger jeg det alligevel igen – at opleve vores have henover en hel sæson har simpelthen været så sjovt. Da vi flyttede ind i sensommeren var det meste afblomstret (.. og fokus lå iøvrigt på et andet sted) – jeg nåede kun at opdage de mange forskellige bærbuske og æbletræet, der jo har sin storhedstid i sommerens sidste kapitler.

Nu er min smukke clematis-væg afblomstret (øøøøøv!), men tilgengæld er pæonerne og roserne sprunget ud – for ikke at snakke om hylden. Vi har hele 3 hyldetræer i haven og de indhylder haven i den sødeste duft.

Igår udnyttede jeg en af Elises lure til at få plukket lidt skærme og forsøge med mig min første omgang hyldesaft. Jeg har lavet den uden citronsyre og tænker, at jeg vil dele opskriften, når den er klar (såfremt den bliver en succes) – lige nu står den trækker i køleskabet, men jeg kan ikke lade være med liiiige at løfte låget nu og da, og den dufter altså heeelt rigtigt<3

I disse dage lever jeg desuden i høj grad i den her slå-om-sag – den er fra Only og I kan finde den her. Jeg glæder mig til at bruge den med blandt andet Emily’s slip-in’s, som jeg har bestilt i en – lidt out of character – farve. Dem glæder jeg mig iøvrigt også til at bruge med den her broderie anglaise sag, som jeg lige har klikket hjem fra H&M (i begge farver, host)… Men det var et sidespor;)

Mine solbriller er I iøvrigt altid nogen, der spørger ind til – de er fra Celine og selvom de altså er lidt dyre, så har jeg haft dem i flere sæsoner nu og jeg overvejer at købe et par til, for det er måske de bedste (og mest klædelige) solbriller jeg nogensinde har haft.

Nu står weekenden for døren og dét kan man jo ikke andet end glæde sig til – vi kickstartede den lidt tidligt med gode venner igår. Der var dømt bobler i loungemøblerne, sushi og børnekaos, haha. Det er jeg sikker på, at I er nogen der kender. Shit. Om 5 år lejer vi et hus i Sydfrankrig og så må ungerne passe sig selv og lege med hinanden i en uge, mens de voksne catcher op på 5-8 års afbrudte samtaler. Lyder det ikke meget rimeligt!?

Derudover står weekenden på Moët Dinner Cruise (datenight – jubiii!) imorgen og loppe på Søndag – jeg håber, at nogen af jer vil kigge forbi:)

 Kommentarer (4)
 • Glæder mig til at høre om du har succes med din saft uden citronsyre. Jeg lavede også uden sidste år og smed et par ekstra citroner i for at kompensere, men synes den blev lidt for sød og fad i smagen.

 • Hvor er det nogle fine sager, både den rosa, den sorte og den hvide kjole <3

  Et lille uopfordret havetip: Hyld er så dejlig, men også SÅ godt tilpasset det danske klima, måske lidt for godt 😉

  Fuglene kan godt lide hyldebærrene, og frøene ryger lige igennem fuglens mavse og ud alle mulige og umulige steder, så op med de små træer med det samme, du ser dem. Ellers har du pludselig hyld overalt, og på sigt bliver de en plage, for de vokser ekstremt hurtigt (metervis på bare en sæson) og tager lys og vand fra alle de andre planter.

  Bitter erfaring gives hermed videre 🙂

  Hav en dejlig weekend.

  Kh. fra "Hyldepolitiet" 😀

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top