Du læser nu
Sensommer og så er vi igang..

Sensommer og så er vi igang..

Sikke et herligt lille skud sensommer, vi blev beriget med igår, hva’? Jeg udnyttede det fluks – hoppede i bare ben og sandaler, og labbede strålerne i mig…

Og så er hverdagen iøvrigt også igang for alvor hér på matriklen – vi har fået lavet faste aftaler med bedsteforældrene på begge sider om en ugentlig passe-dag, hvor jeg tilgengæld kan give den fuld skrue hér på domænet.

Igår var sådan en dag, og jeg nåede virkelig meget – men selvfølgelig ikke alt det jeg skulle;) Det blev både til et sving indom kontoret og – nok mest nævneværdigt – optagelse af et bette podcast-afsnit med Annemette Voss, som I får glæden (… håber jeg) af at høre inden alt for længe. Vi har bevæget os ud på dybt vand og kommer vidt omkring… Men tilbage hértil, når tiden er inde!

Derudover går dagene med at lægge sidste hånd på Koneklubbens bog, der gerne skulle udkomme i løbet af de næste måneder (så ja, vi har lidt travlt.. undskyld søde redaktør!). Og så går der lidt tid med at planlægge og snakke om en lille sjov video-føljeton, der lander på kanalen hér i løbet af efteråret – den skal handle om – gisp&gru – det der med at komme tilbage i form efter fødsel og barsel (nej, jeg er ikke én af dem, der har tabt så meget som et enkelt kilo under barsel.. Tværtimod.. Så strengt – det troede jeg ligesom var ‘aftalen’.. Tsk tsk).

Så jo venner – hverdagen og det nye liv er virkelig igang… Og så langt føles det virkelig godt! <3

Resten af ugen, står på rendyrket #momlife og en tur i sommerhus – og det glæder jeg mig faktisk også ret meget til.. Kan I have en fin onsdag derude! Lige om lidt er det weekend – og nu skal jeg redde mit barn fra at kravle ind i pejsen. Løøøøøøb!

Fotos: HoneyStudio Kommentarer (7)
  • Det lyder så spændende – både, bog, podcast, ja det hele! Og ps. du har så pæne ben 🙂
    Nyd sommerhuset 🙂

  • Jeg glæder mig også til at høre om kampen mod barselskiloene.
    Jeg er selv gravid nu og håber jeg smider det jeg har taget på og det jeg nok også kommer til at tage på, når jeg har født til december. 🙂

    Stine

  • Ej men hvor lyder det bare godt, det hele 🤗 Mega fedt med podcast! Ser frem til at følge bloggen her i dens nye liv 👌🏻

  • Åh jeg ønsker mig ærlighed om kampen mod barselskiloene! Jeg tabte heller ikke et gram under barsel, sjovt nok med alle de kager, jeg spiste. Synes bare lidt for tit man hører om, hvordan det hele bare rasler af. For mig, not so much….

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top