Du læser nu
Når der kun er én rigtig ting at gøre..

Når der kun er én rigtig ting at gøre..

Mandag.

Regnvejr.

Aflyst playdate.

Ekstra kaffe.

Dyner i sofaen.

Fugtig efterårs-luft.

Tykke sweaters.

Fridag.

Jo. Selvstændige arbejdsliv. Du kan noget. Hurra.

 

 Kommentarer (8)
 • Tillykke med dit nye liv som selvstændig – sejt at du har taget springet 🙂
  Jeg har spekuleret lidt over #wifestyle, og hvad der ligger i det? Umiddelbart klinger det lidt old school housewife-agtigt og ikke boss lady, hvilket jeg ellers synes, du oser af. Men måske forstår jeg bare ikke, hvad det dækker over..?
  Under alle omstændigheder så tak for en god blog 🙂

  • Hah – fordi der var ét eller andet fjollet banner? Seriøst, hvis jeg kunne sparke dem ad helvede til havde jeg gjort det…

  • Lidt nysgerrig – jeg syntes ofte der er reklamer for ting som skinkesnitsler (hvordan mon man staver det) eller k-salat på tilbud på dit site. Hvordan har du det egentlig med det? Jeg tænker at du bruger enormt meget tid og energi på et æstetisk smuk helhedsindtryk for hele sitet og det er lidt trist hvis SuperBrugsen smadrer det! Just a thought – Anyway – god søndag 😊 – fint nyt logo i øvrigt –

  • Nina, du rammer min akileshæl. Jeg er VILDT træt af det. VILDT. Hvis jeg kunne lukke ned for enhver display-reklame, så gjorde jeg det. Men det kan jeg desværre ikke på nuværende tidspunkt (eller – selvfølgelig kan jeg det, men det vil være ret omfattende og betyde 1. udvikling og kodning af helt nyt site (de koster i omegen af 30.000kr), 2. nyt kommercielt bagland (og jeg er så glad for det jeg har), 3. ny agent (hende er jeg også ret begejstret for), 4. afvikling af nuværende forpligtelser og 5. ‘død’ periode i overgangsperioden… Så altså. For nu er det et onde jeg lever med, men jeg bliver ked af det, hver gang jeg ser en træls reklame.

  • Wah – nu fik du mig til at skrive sure mails til direktøren for det hele. Haha. Er hende den sure, der sidder og råber op.

  • Der var ikke mening at ribbe op i dårlig stemning på så smuk en søndag morgen. Jeg ved bare hvordan jeg selv har det med reklamer på mit site. Idag er det i øvrigt wok-mix der omkranser dit fine univers 🤪 – de må da kunne rette det lidt mere læserspecifikt tænker jeg! Eller lidt mere farvekoordineret… selvom svinekød godt nok er lyserødt – ej jeg stopper nu. Håber du får vredet armen om på nogen 😉 kh N

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top