Du læser nu
Jeg kommer ikke på arbejde idag, chef..

Jeg kommer ikke på arbejde idag, chef..

Det der sygdomsværk, jeg nu har pjevset lidt over i et par dage, er noget insisterende noget, og jeg er altså stadig lagt ned – og da I nu er det tætteste jeg kommer på en chef, virker det kun passende, at lade jer vide, at jeg altså ikke kommer på arbejde idag.

Istedet vil jeg putte mig under dynen, fejre at den værste feber er på retræte og fortsætte det “Keeping Up With The Kardashians”-marathon, som nu har stået på i adskillige dage, og som er så letbenet, at det har været det eneste, jeg har orket gennem febertågerne. Elise er hos sin farmor og farfar (Thank God) og jeg er ramt af lige dele savn og momguilt over, at jeg har været en noget sølle mor, de sidste mange dage… Suk.

 

 

 

 Kommentarer (6)
  • Rigtig god bedring! Er sikker på Elise har en fest hos sine bedsteforældre så væk med dumme Mom Guilt! (siger hende der banker sig selv lidt i hovedet over at have glemt vanter ned til vuggestuen i dag 🙁 )

    • Er hayu pengene værd? Synes ikke jeg kan finde særlig positiv omtale af andre end folk som får penge for at omtale hayu. Jeg er på barsel og jeg mangler at kunne se noget amerikansk reality på en lovlig måde 🙂

    • Ja, det synes jeg. Jeg betaler ihvertfald gladeligt de 39kr det koster hver måned 😉 Mens jeg har været syg har jeg set 2 hele sæsoner af KUWTK, men der er også mange andre gode brainless ting at vælge. Blandt andet “Very Cavalleri” med Kristin fra the Hills og “Ashlee&Evan” med Ashlee Simpson (overraskende godt, haha).

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top