Du læser nu
Små rare ting, man skal gøre for sig selv.. Uden at blive forlegen.

Små rare ting, man skal gøre for sig selv.. Uden at blive forlegen.

Det er virkelig blevet ægte efterår derude. På regn og rusk måden. Jeg har brugt dagen på at bestille hhv termo- og regntøj til Elise, har fundet hendes kørepose frem fra sommereksil og iøvrigt forsøgt, at tage det stille og roligt.

I mine working gal dage irriterede det mig altid det der med, at man enten skulle være 100% rask eller 100% syg. Der var ligesom no in between. Det kan jeg heldigvis nu, selvom det kan være svært at forklare, hvorfor der er nogle mails man svarer på, og andre man ikke gør.

Igår dristede jeg mig forbi den lokale neglesalon. Eller. Der er en egentligt forbløffende mange på disse kanter. Så forbi én af dem, hvis ret skal være ret. Kastede mig i stolen og lod både hænder og fødder få en omgang. Jeg gør det alt for sjældent og burde gøre det meget oftere. Jeg er også en sjuft til at komme til frisøren. Selvom man jo virkelig nyder det – især bagefter. I situationen har jeg det altid lidt ambivalent med det. Altså, som jeg sad dér i stolen igår og lod mine trætte sommertæer på en kærlig omgang, kunne jeg ikke lade være med at blive en lille smulen forlegen. Som en forkølet forkælet Rungsted-frue sad jeg dér og tronede, mens et andet menneske klippede mine tånegle. Hvor-herre-bevares og må jeg lige blive fri… Men man betaler jo for’ed (og gav drikkepenge oven i hatten for det skal ikke hedde sig) og glæden er stor – også selvom hun kom til at klippe mig lidt i tåen, det kan jo ske.

Måske er det derfor vi i Danmark er notorisk dårlige til det med service. Altså – fordi vi i virkeligheden er virkeligt dårlige til at tage imod den. At blive servicerede. Det er ihvertfald ikke helt lyv, for egen regning.

Nå det blev et sidespor. Det skulle egentlig bare have handlet om små ting man (altså – j e g) gerne ved blive bedre til at gøre for mig selv. Også uden bismagen af forlegenhed. Kender I ikke det?

 Kommentarer (6)
  • Ja, i aller højeste grad ! Fik forbehandling sammen med min store datter i i Kenya. Vi sad i 1,5 time og hun ville have 15 kr. !!!!! Behøver jeg fortælle at hun mange drikkepenge ? 🤪

  • Jeg kan sagtens følge dig i at man kan blive helt forlegen over at sidde der, især i udlandet dog, hvor det ofte er ret tydeligt, at man selv har flere privilegierer end hende, der sidder og ordner ens fødder. Det handler jo om ligeværd, eller mangel på samme. Man altså må jo insistere på, naturligvis, at være sød og imødekommende overfor damen, for på den måde at tage noget af uligheden ud af situationen. Tænker jeg.
    Men i øvrigt, så er vi ved købe hus i området omkring Søndersø og der er overdrevet mange skønhedssaloner.

    • Hej Mathilde. Taler vi Søndersø på Nordfyn? 🤔Og hvis ja, har du så nogle gode anbefalinger?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top