Du læser nu
Antwerpen T/R og lidt rigere på vigtige ting..

Antwerpen T/R og lidt rigere på vigtige ting..

Sådan her har jeg set ud de sidste 3 dage. Lidt sløret og med små burgerøjne – iført sneakers, jeans, strik og min nye kappe fra Blaire, som Stine (der både damen bag Blaire, men også en gammel veninde) har været så sød, at give mig i gave (så annonce, reklame og #gifted og hvad der nu ellers skal stå), fordi hun bemærkede hvor glad jeg var for den anden…

Lige nu er jeg igang med at fordøje de mange indtryk og finde ud af, hvordan jeg bedst kan dele dem med jer. Der kommer en rejsevlog, that’s for sure. Og nok også en guide I kan printe, bookmarke, gemme eller hvad I nu gør med den slags, til hvis I en dag skal på tur til de kanter. Men lige nu sidder jeg mest bare med en masse oplevelser i hovedet og i omegnen af 500 billeder. Der skal lige noget mental struktur på, for at de kan formidles i et spiseligt format;)

Det har været en fantastisk tur – én af dem, der har gjort mig lidt rigere. Både på oplevelser, perspektiv og kulturel dannelse – men også på venskaber. Vi har fjollet som tre 15-årige, og det har været befriende og rart, at slippe alt voksenansvaret derhjemme og istedet bare være sig selv. For et par dage. Det er nogle gode damer jeg har været på tur med, kan I tro.

Når det er sagt, vil jeg idag bruge dagen på at nyde at være hjemme. Nyde min lille familie. Shit jeg har savnet dem. Mest den mindst, selvfølgelig, men altså… Også den lange. Min dårlige morsamvittighed har været på overarbejde og mens jeg var afsted, faldt jeg over en artikel, der havde en pointe á la: “når du forlader fra dit barn, slår overlevelsesinstinket til, fordi dit barn tror det skal dø”. Okay. Perfekt. And the award for shittiest mom goes to…. Argh. Sygt typisk, at lige DEN skulle dukke op i mit facebook-feed.

Således tudede jeg også hele vejen op ad Helsingør-motorvejen, da jeg kørte hjem fra lufthavnen igår. Helt irrationelt og ikke ‘sådan jeg er’. Men you know. Man (.. or maybe that’s just me) bliver lidt bims i bøtten af at blive nogens mor, apparently. Selvom hun jo iøvrigt havde haft det som blommen i et æg, var blevet forkælet til det helt store, og iøvrigt ikke var mere begejstret for at se mig, end hvis jeg går på toilettet og kommer retur igen. “Nå hej. Er det dig?! Jeg sidder lige og slikker på en bold”. Super. Savnet var altså primært noget, der fik følelserne på min banehalvdel til at flosse.

Og with those words, vil jeg gå ind og kysse lidt på mit barns lille hovede. Hun råber inde i stuen. Uklart hvad. Men hendes far prøver at lære hende, at sige far og det skal fanme være løgn. “Kan du sige MOR, skat?”.. “Kom så skatter – moooooooo-aaaaaar”.

Rigtig god lørdag d’damer. Og stay warm. Det rusker noget.

 Kommentarer (10)
  • Jeg synes det er så sejt at du tager afsted. Det er også vigtigt at mor er glad <3
    Jeg kan simpelthen ikke få mig selv til at overnatte væk fra hende Kan ikke have at hun ikke ved hvor jeg er og er sikker på at hun kan mærke det in a way. Måske som en indre stress. Jeg nyder nuet, men jeg glæder mig til at jeg kan sige til hende – mor skal ud og jeg kommer tilbage om at par dage. Og at hun er helt med på den. Det er det fede ved større børn. Man har ikke den der dårlige samvittighed <3

  • Jeg har faktisk ikke dårlig samvittighed når jeg rejser. Det sker så heller ikke hver måned, men til gengæld en uges tid af gangen når jeg er afsted. Men jeg tænker at jeg ingen problemer har når min mand rejser i samme tidsrum, og hun er jo præcis lige så godt stillet med ham som med mig. Og jeg tænker at det bedste jeg kan gøre i situationen er at nyde det så meget som muligt og vende hjem med depoter der er fyldt af ‘mig’ tid ☺️☺️

    • Også så meget mere fornuftigt – som skrevet er jeg klar over, at mine tanker og følelser er irrationelle (.. det er de jo gerne, sådan nogle følelser). Klem

  • Jeg rejser ofte med mit arbejde men prøver at holde det til en-dags ture. En gang imellem har jeg en overnatning. Jeg har den følelse hver gang jeg skal afsted. Faren er jo hjemme og passe, men tror bare man skal huske at være ekstra nærværende, når man er sammen med sit barn og så ellers sørge for at man ikke er væk alt for ofte. Har et par gange taget mand og barn med på forretningsrejse😊

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top