Du læser nu
… Hvornår har du sidst snakket med din mand?

… Hvornår har du sidst snakket med din mand?

.. ja, eller kæreste eller partner.. Eller hvad du nu kalder ham eller hende, som du nu har valgt at dele livet med. Herhjemme snakker vi meget. Men ikke altid om dét, der betyder noget. Skjorten arbejder meget hjemme og det betyder altså at vi ofte har (hver)dage, hvor vi er sammen døgnet rundt. Og selvom det er en luksus, så betyder det også, at vi aldrig rigtigt får sparet op på samtalekontoen – den går aldrig nok i minus til, at vi føler savnet. Til at vi sætter os ned og bare snakker – tilgengæld bliver det til meget ‘jeg har lige fået den her email’ og ‘hvem henter Elise idag?’ og ‘hvad vil du have til frokost?’.

Og jeg tænker, at I er mange, der sidder ude på den anden side af skærmene, der kan nikke genkendende til den slags. Uden at det skal lyde som om, man ‘aldrig snakker sammen’ eller – endnu værre – ‘ikke kan snakke sammen’. For det er ikke dét det handler om. Nej, det er snarere fordi hverdagen ruller. Med alt hvad det nu indebærer. Og fordi det kan være svært at få taget hul på samtalen. Og fristende bare at sætte en god film på, når det skal være en hyggelig aften.

For et par uger siden, fik jeg tilsendt den her lille FuelBox, som vel bedst beskrives som en lille samtalebox. Den er fyldt med små kort, med åbne spørgsmål, som man kan stille hinanden – nogle af dybe, andre er sjove, men fælles for dem alle er, at de kan facilitere en god samtale… Og være med til at hjælpe os med at lære hinanden bedre at kende. Jeg viste den frem på stories og I er virkelig mange, der efterfølgende har skrevet og spurgt hvor det kan købes henne.

I sidste weekend havde jeg inviteret Skjorten på hjemme-date. Dem er vi blevet gode til, som følge af forældreskabet. Og selvom de altså ofte involverer en god film og takeout, så var menuen en anden denne gang. Stadig takeout, men istedet for film, efterfulgte vi maden med snolder og FuelBox – og det var så hyggeligt! Og sjovt!

I disse digitale tider, er det så vigtigt, at huske det med de gode samtaler. Vi er så slemme (undertegnede inklusive) til at sidde med snuderne i vores smartphones, istedet for at snakke sammen. Julen er en oplagt tid til at huske lidt ekstra nærvær, og jeg tænker, at sådan en FuelBox er en oplagt adventsgave eller julegave til én du holder af – den findes i forskellige varianter; Fuel Box Par, Fuel Box Venner og Fuel Box Familie, der fås fra december.

Hvis I bruger rabatkoden ‘acie’ får I 100kr rabat og gratis fragt. I finder FuelBox her.

 Kommentarer (7)
  • Det blogindlæg er virkelig relevant. Altså, at holde samtalen med sin partner ved lige og hvordan man stadig er kærester når det meste går op i baby… Måske du vil skrive et blogindlæg om det? Det er på en måde, som om man skal lære at kende hinanden igen – nye vaner, nye rutiner…

  • Det lyder jo som en sjov og anderledes samtalestarter. Meeeen det er godt nok dyrt. 😵
    Hvor meget “underholdning” er der i sådan en kasse? Vil du vurdere? Er den pengene værd? 🤞

    • Altså – der er 170 kort i sådan en boks, så det er ret mange små/store snakke. Når det sagt, så ved jeg ikke om man bruger kortene mere end én gang hver. Jeg tænker, at boksen også er sådan én, der er god at tage med på roadtrip fx – det tænker jeg, at vi skal have, når vi kører på skiferie ihvertfald 🙂

  • Em smule ude af kontekst… Men hvordan mødte du egentlig skjorten? Jeg spøger kun, fordi sådanne historier er så hyggelige – det er selvfølgelig helt okay, hvis det er en privat historie 🙂

  • Vi snakker i timevis hver aften – telefonerne er væk, og vi har ikke TV i soveværelset 😀 Mit arbejde er på deltid og jeg arbejder aftenvagt 3 x om ugen, og de andre dage tit ser vi tit vores individuelle venner. Så fordi vi kun hænger ud sammen en hel dag, en gang om ugen måske, så ender vi gerne med at snakke til en to-tiden hver eneste aften, når jeg er hjemme ved midnatsid :p Stakkels kære mand, der skal op klokken 7.

    – A

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top