Du læser nu
Kom godt fra start i 2019…

Kom godt fra start i 2019…

Så nærmer nytåret sig, og jeg glæder mig til at tage hul på 2019 – af mange årsager, som vi kan komme tilbage til. Det bliver nemlig et helt sindssygt vildt år<3 Men inden jeg når så langt, vil jeg gerne lige lukke 2018 af på fin vis og gøre klar til en ny start.. Og hermed altså 6 små øvelser jeg selv har været igang med her i juleferien – måske de kan inspirere? Man kan jo plukke i den, som man synes det passer på egen matrikel.

 1. Rydde op og afmelde nyhedsbreve – man får skrabet noget til sig over et år (når folk lokker med rabatkoder og what not), og nytåret er sådan en god anledning til at få ryddet ud i, hvad man har skrevet sig op til, så indbakken ikke flyder helt over.
 2. Komme til bunds i vasketøjskurven – også med de der ting, der er lidt besværlige at vaske og som derfor har ligget der i flere måneder..
 3. Rydde op i den der latterlige rodeskuffe/rodeskab/rodekælder – vi har allesammen et eller andet sted, der sejler og man kan ligeså godt få gjort noget ve’ed.
 4. Når jule/nytårsduen alligevel skal til rens, så sender jeg dyner+puder med. Det er SÅ rart, når de kommer retur og man ved, at de ikke længere er fyldt til randen med støvmider, sved og død hud. Ydrk.
 5. Nytårsforsæt er lidt udskældte og det er heller ikke fordi jeg som udgangsunkt er fan af det der med at stille nye og meget skarpe regler op for sig selv. Tilgengæld synes jeg det er ok, at stoppe op og lige tænkte en ekstra gang over, om ‘man er på vej i rigtig retning’. Både hvad angår stort og småt. Fra job, karriere, boligsituation og venskaber, til at luge ud i små energirøvere og, omvendt, fokusere mere på energi-kilderne. For egen regning vil jeg gerne blive bedre til hverdagsmotion, få bedre struktur på mit arbejdsliv, prøve kræfter med investeringer og indføre en månedlig datenight med min mand, hvor Elise bliver passet. Og hvis ikke det lykkes, så går det jo nok – men ambitioner har der aldrig været noget galt med i min bog 😉
 6. Tænke en tanke over, hvor jeg gerne vil have at live bærer mig hen i 2019 – er der nogen bucket list ting, det er ved at være på tide at få krydset af? En ferie man altid har drømt om? En forfremmelse man vil gå benhårdt efter? En ny hobby man vil prøve af (starte til tennis fx.. eller lære at strikke.. eller hvad man nu har lyst til). For mig, er det værste der kan ske, tanken om at livet bare skete, mens jeg havde travlt med noget andet. Hvis jeg lige tænker over retningen, så er jeg meget mere bevidst om mine valg og prioriteringer:)

Jo. Det var min lille nytårsliste. Nu er jeg ved at være klar til 2019<3 Mon I også er?

 Kommentarer (3)
 • Jeg synes også, det giver rigtig god mening at dvæle lidt ved, hvad man gerne vil have ud af det kommende år. Og ikke mindst hvordan det forgange har været. Det har jeg selv skrevet lidt om på min blog.
  Nytårsforsætter har fået sådan et grimt ry, men det er ikke rigtig fortjent.

 • Punkt 1 kigger jeg på et par gange om året. Rent praktisk lader jeg være med at slette nogen som helst emails i mindst 8 dage. Derefter åbner jeg dem fra en ende af og afmelder ca. 90 % af alle reklame/tilbudsmails.
  Jeg håber at du vil indvie os lidt om dine investeringsplaner – eller blot tanker eller strategi herom.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top