Du læser nu
Langsomt på vej tilbage fra de døde..

Langsomt på vej tilbage fra de døde..

.. Phew venner. Jeg var dårligt kommet hjem fra udsalgsshopping før det gik galt og jeg blev sendt i isolation med mine bakterier i kælderen. Opkast, feber, manglende appetit og absolut ingen energi. På et tidspunkt overvejede jeg, bare at lægge mig til at sove på badeværelsesgulvet – helt udmattet. Et døgn efter fulgte min mand. Og efter nærmest at være dejset om ved afhentning nede i vuggeren, ringede vi hurtigt efter hjælp hos bedsteforældre.

Og siden da har vi ligget – på hver sin etage – og ynket. Idag kommer Elise endelig hjem igen, og jeg skal være ærlig og indrømme, at min morsamvittighed har kostet en tåre eller to de sidste par dage – jeg havde ikke lige regnet med, at hun skulle sove ude 3 nætter i streg i en alder af 16 måneder.. Min svigersøs var sød og skrive, at jeg garanteret tænkte mere over det end hende – og jeg håber hun har ret. Men (fårking) Lola Jensens skingre stemme kører på repeat i mit hovede og jeg er bange for, at jeg har ødelagt mit barn for e v i g t. Så’ det jo godt nok.

Når det er sagt, tænker jeg imidlertid at hun nok også er glad for ikke at blive smittet med whatever bug, det er Skjorten og jeg har ligget og sovset rundt i – jeg har helt ærlig været for syg til forsvarligt at tage mig af mit barn…  “Skat du må lige lade være med at slikke i stikkontakten mens mor kaster op”. Og mon ikke der er nogle bedsteforældre, der har hoppet og danset for den lille dame?! I should think so.

Nuvel. Selvom energiniveauet stadig halter lidt efter, så er der klar bedring. Og jeg satser på at overleve, også denne gang. Og så var det vist også nok selvynk for nu;)

 Kommentarer (10)
 • Da jeg var lille var jeg ofte et par dage eller længere hos min mormor, så min mor lige kunne få et pusterum hist og her (min mor var meget ung da hun fik mig), og jeg lever altså ganske fint endnu. Jeg ELSKEDE at være på besøg hos bedste og endda nogle gange få lov til at komme med hende på arbejde i ferier osv., det var noget af det bedste og hyggeligste jeg vidste. Så jeg er altså helt overbevist om, at Elise har haft det helt fantastisk hos bedsteforældrene – sådan nogen plejer jo også at være gode til at forkæle og hygge om en på en anden måde end ens forældre. 😉😘

 • Hvad tænker du på Lola siger? Er det om at børn ikke må sove ude eller? Det har Elise garanteret ikke taget skade af😊
  Ps. hvem er svigersøs, for du har da før skrevet at skjorten er enebarn?

  • Hun mener noget med at børn må sove ude, tilsvarende deres alder – altsdå 1 nat ude, når de er 1 år, 2 nætter ude, når de er 2 år osv osv osv. 🙂 Det er sikkert en knald god tommelfingerregel – nu var det bare force majeure, og så havde jeg ikke brug for den dårlige samvittighed.

   Og yes Skjorten er enebarn – men det er jeg jo ikke;) Min svigersøs er gift med min storebror.

 • Drop din dårlige samvittighed! Nyd det! Vi har 3 små børn og nul hjælp og slet ikke ved sygdom!!! Vi har ligget med Roskildesyge SAMTIDIG min mand og jeg og stadig skulle passe børn. Nyd det nyd det nyd det og glæd dig over I har hjælpen – gratis endda. Vi hyrer en barnepige hver gang og hun koster 150 pr time!

 • Glem den dårlige samvittighed og vær glad for, at du har familie, der kan træde til.
  Min familie nægter, når der er tale om smitsomme sygdomme, især omgangssyge – og jeg må indrømme, at jeg godt forstår dem. 😉

  Vi var begge lagt helt ned nogle dage i juleferien, og det trækker virkelig tænder ud med to små børn. Men det går jo – og med enorme (!) mængder håndsprit, kan man godt være heldig at slippe for yderligere smitte.

 • Øv sådan en tur er godt nok drænende for kroppen.
  Kender godt det med at overveje bare ligge på badeværelsesgulvet!
  God bedring til jer og må I få bygget energien op igen og godt guldklumpen ikke skulle have samme tur.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top