Du læser nu
Jeg har været på besøg hos Radio Nova og snaaaakke…

Jeg har været på besøg hos Radio Nova og snaaaakke…

Ja, og det er egentlig noget tid siden, men fordi den slags bliver båndet og sendt, som det nu passer i det øvrige program, så var jeg ikke helt sikker på, hvornår det ville komme ud. Og pludselig havde jeg lidt svedt det ud. Men i sidste uge kom jeg i tanke om det, og sørme om det ikke lå og ventede på at blive hørt. Det er heldigt, at den slags bliver gemt som podcasts nu til dags – ellers havde jeg misset det for good.

Jeg var – som I nok kan se – på besøg i Radio Nova’s Aftenklubben med Christina og vi snakkede altså om bryllupper og bog. Mægtig hyggeligt, og jeg gjorde det gerne igen;) Selvom man nu nok aldrig rigtigt vænner sig til at høre sin egen stemme sådan i æteren.

Og hvis I altså sidder og har et kvarters tid foran skærmen, i toget, i bilen eller bag barnevognen, så kan I altså lytte med lige her – det kan spille direkte fra browseren, så I behøver ikke downloade noget eller have særlige programmer for at lytte med:) Jeg håber I vil synes det er hyggeligt – det gør jeg ihvertfald.

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top