Jeg har været på besøg hos Radio Nova og snaaaakke…

Ja, og det er egentlig noget tid siden, men fordi den slags bliver båndet og sendt, som det nu passer i det øvrige program, så var jeg ikke helt sikker på, hvornår det ville komme ud. Og pludselig havde jeg lidt svedt det ud. Men i sidste uge kom jeg i tanke om det, og sørme om det ikke lå og ventede på at blive hørt. Det er heldigt, at den slags bliver gemt som podcasts nu til dags – ellers havde jeg misset det for good.

Jeg var – som I nok kan se – på besøg i Radio Nova’s Aftenklubben med Christina og vi snakkede altså om bryllupper og bog. Mægtig hyggeligt, og jeg gjorde det gerne igen;) Selvom man nu nok aldrig rigtigt vænner sig til at høre sin egen stemme sådan i æteren.

Og hvis I altså sidder og har et kvarters tid foran skærmen, i toget, i bilen eller bag barnevognen, så kan I altså lytte med lige her – det kan spille direkte fra browseren, så I behøver ikke downloade noget eller have særlige programmer for at lytte med:) Jeg håber I vil synes det er hyggeligt – det gør jeg ihvertfald.

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top