Den perfekte søndagsudflugt for store og små.. - Acie

Den perfekte søndagsudflugt for store og små..

Vi landede fra ferie sent lørdag aften, og var altså ikke helt klar til at vinke farvel til ferie-fornemmelserne og sand mellem tæerne.

Derfor drønede vi til Hornbæk til en is-date med min storebror og hans familie. Den mindste hvinede af eksalteret lykke over gensynet med sin store fætter og kusine og de lod sig, omvendt, trække rundt i sandet af et fast greb fra små glade fingre. “Hun holder godt nok godt fast”, konstaterede min nevø undervejs. Og ja, det gør hun. Og gerne i ham.

De voksne fik snakket. Om ferie. Om status på indflytningen i min storebrors nybyggede hus og hvad der hertil følger. Samling af IKEA-skabe. Første prøvning af nyt badekar. Ophængning af badeværelsesspejl. Og om alt muligt andet uvigtigt og alligevel meget vigtigt.

Og sådan gik timerne altså på sådan en solbeskinnet søndag eftermiddag i Hornbæk. Helt langsomt og samtidig alt for hurtigt.

Vi sluttede den impulsive aftale af med aftensmad på ‘Det Fedtede Hjørne‘, der – måske – er det hyggeligste sted at fylde depoterne i hele Nordsjælland. Hvis ikke I har været der, så hermed en klar anbefaling herfra. Jeg bestilte vegetartacos og en alkoholfri øl – sætter så stor pris på steder, der har alkofri alternativer på kortet, at jeg altid bestiller sådan en, hvis muligheden byder sig. Man må jo støtte op!

1 kommentar

  • Det har ikke så meget med dit indlæg at gøre, men kunne man ikke overtale dig til at lave et indlæg med ventetøj – altså foruden de fine kjoler, som du kommer til at leve i 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top