Du læser nu
Store valgdag – og de bedste kandidattests…

Store valgdag – og de bedste kandidattests…

Blot et lille søndags-pip herfra i anledning af store valgdag og en opfordring til at komme afsted og stemme – selvom det er regnvejr.. og søndag… og hvad vi ellers kan finde på af undskyldninger;)

EP-valget har – for mig – været lidt sværere at få greb om, end så mange andre valg, men jeg er kommet frem til at lade det være makro-beslutningernes valg. Klimaets valg. Blandt andet. Beslutninger, der ikke stopper ved vores lille smørklats landegrænser.

Og når jeg har haft lidt svært ved at få greb om valget, så har jeg også haft svært ved at få greb om, hvor jeg skulle sætte mit kryds.

Til folketings- og kommunalvalg har jeg et helt klart billede af hvem og hvad jeg gerne vil stemme på. Omend mine prioriteter klart har rykket sig siden sidste folketingsvalg. Af flere årsager. Men til EP-valget har jeg været i tvivl og – iøvrigt – åben for hele spektret af kandidater, bare jeg fandt det rigtige ‘match’.

Og det har følgende tests altså hjulpet mig med. Så hvis I sidder nogen, der mangler at tage den endelige beslutning her på falderebet, så vil jeg anbefalet Altingets Kandidattest og DR’s kandidattest – jeg har prøvet nærmest alle dem der findes, men disse to synes jeg altså er bedst:)

Rigtig god valgdag derude!

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top