Du læser nu
#JuliListen – sommerhus, Tour de France og shoppestop…

#JuliListen – sommerhus, Tour de France og shoppestop…

Sikke en weekend venner<3 Vi har været på landet siden torsdag eftermiddag og det er virkelig det bedste – I er et par stykker, der har skrevet og spurgt om man kan leje vores sommerhus, men det kan man ikke. Det bliver brugt så flittigt, at der ikke er weekender til overs at leje det ud i 😉

Vi tog i BonBon-land i fredags og sikke et hit (altså mest for den mindste – men det har vi snakket om før, når Elise er glad, så er mor og far det også) – vi var godt tilfredse med, at vi besluttede at købe sæsonkort fra en start.

Og derudover er weekenden gået med middagslure, dyp i havet og frisk fisk på terassen. Herligt. Og forhåbentlig også et lille forvarsel på resten af juli – for I juli skal jeg….

♥ … Fordele tiden 50/50 mellem Kysten og varme dage i sommerhus. Og bade. Virkelig virkelig meget.

♥ … Fejre blog-følle – ikke på helt samme skala som sidste år, men det var så hyggeligt at markere, at vi har kendt hinanden i 10 år (.. nu 11), så det vil jeg gerne gentage med et par gode give-aways strøet ud over måneden.

♥ … Få styr på det sidste baby-stuff – der er blandt andet noget med autostol og barnevogn, der endnu ikke er ordnet, og det er vist ved at være på tide.

♥ … Spise ustyrligt mange danske lokale jordbær fra Gårdbutikken på Enø.

♥ … Holde et par dages ferie alene med Skjorten og samle lidt kræfter til, hvad der nok bliver et lidt hårdt efterår.

♥ … Se Tour de France. Det har jeg lært af Skjorten og jeg synes det er helt vildt hyggeligt.

♥ … Tage i sommerhus med konerne, mændende og den imponerende mængde børn, vi har produceret over de sidste par år<3

♥ … Redebygge for alvor – jeg tror de fleste kender det der med at have et roderum. Eller en rodekælder. Eller et rodeskur. Eller all of the above. Plus et par andre små projekter med en ny juniorseng der lige skal samles. Et sengebord der lige skal ordnes. En pejs, der lige skal renses. En vinduespudser der lige skal bookes. Alt det der. Sådan nogle ting, gad jeg rigtigt godt komme til bunds i, selvom det nok er lige lovligt ambitiøst.

♥ … Og lidt i samme åndedrag, når nu man er igang med oprydningen – tage på loppemarked og sælge ud d. 14/7 på Israels Plads. Det gør jeg gerne en gang om året og det føles så godt.

♥… Få styr på barsel. Både det praktiske med Udbetaling Danmark (favre nye selvstændige tilværelse) og lidt til bloggen her. Blandt andet bruger jeg dagene på at være rundt og interviewe nogle af de seje karrieredamer jeg har i mit netværk, for jeg savner lidt af den slags på matriklen her.

♥ … Forsøge at holde shoppestop (til mig selv). Jeg tror helt fint, at jeg kan komme gennem sommeren med den sommergarderobe jeg har fået skrabet sammen. Nogen der vil være med?

 

Jo. Det var listen. Hvad mon I skal lave i juli?

 Kommentarer (15)
 • Hyggelige planer, flere jordbær skal klart også spises her. På min juli-liste fra bloggen idag gemmer der sig en masse en dags ture og openair arrangementer, som jeg ser frem til 😀

 • Jeg skal barsle den og hygge med vores store dreng inden han bliver storebror, så skal vi sige velkommen til lillesøster som kan komme hvornår det skal være og så barsle den lidt mere. Bliver verdens bedste juli❤️

  • Årh det lyder også virkelig hyggeligt – og sikke tæt vi har termin <3

 • Jeg nyder virkelig at læse dine intentioner for den kommende måned – det er så hyggeligt, samtidig med det giver super god inspiration.

  Jeg skal også bade en masse her i juli, og udnytte at vi bor kun 500 meter fra stranden. Nyde vores nye terrasse og kvalitetstid med familien inden lillebror melder sin ankomst til efteråret 😉

  • Hvor er du sød – jeg nyder at dele dem (det er sådan en god måde, at få tænkt over, hvordan man gerne vil bruge sin tid). Og jeg er så meget med dig – både på badning og kvalitid inden lillebror kommer.

 • Jeg synes det er meget inspirerende med dit shoppestop-punkt. Ja, vi bør sikkert allesammen købe lidt mindre tøj og bruge det vi har, men det kan godt nok være svært at praktisere det. Når det kommer fra en man ved er glad for at klæde sig pænt, så er det lidt sværere at ignorere!

  • Det har faktisk været en ret sund øvelse for mig, det der med at lave garderobe-regnskab hver måned – at købe 2-3 ting hver måned virker jo ikke alarmerende, men når man samler det sammen pr sæson, så bliver det jo til lidt. Og det gider jeg egentlig ikke <3

  • Seriøst – shoppestop mindre end en måned inden termin? Skal vi være imponerede over det? Hvis det var resten af året eller hele året…. Det helt helt crazy er da, at man kan synes, at man skal købe 3 nye kjoler fuldstændigt magen til dem man har lige inden man skal føde…

  • Avs, du har vist fået det forkerte ben ud af sengen. Og iøvrigt læst forkert i min vandrejournal – gid der var mindre end en måned til termin… (og man kan da ikke lade være med at undres over, hvorfor du bruger din tid her, hvis du synes jeg er ‘helt helt crazy’. Det virker unægteligt som spild af liv).

  • Nu kan jeg jo ikke svare for andre, men som en, der deler en stille undren over dit forbrug kan jeg jo kun svare for mig selv. Jeg er da helt sikkert fascineret af det yndige pastelfarvede idylliske univers, du har. Hvor alle problemer løses med en ny seng, en ny bil, en ny autostol, en pusleplads mere, en ny bordeplade, en ny vandhane – alt i smukt afstemte farver. Det er virkeligt smukt. Og samtidig så undres jeg lidt over, at man tilsyneladende kan leve så godt af at iscenesætte alt det vi andre gør ved siden af vores 2 +fuldtidsjobs og vores børn. Det er smukt, det er det, og det er jo helt sikkert også det, der drager. Men også måske en smule tomt i længden, når selv et indlæg om ikke at glæde sig til barsel handler om en reklame for et puslebord (som alle andre bloggere sjovt nok også har). Ikke en eneste refleksion over, om du skal dele orloven med din mand. Om at det hårde måske er, at I ikke er enige om lige netop det? Om de glæder, du forhåbentligt også har haft med den store, da hun var lille. Om at din sidste barsel jo ikke kan have været mere forfærdelig end at det lykkedes dig at banke en ret succesfuld virksomhed op, mens du gik på barsel fra dit gamle arbejde og passede baby. Så lidt “mig-tid” må du jo have haft, tænker jeg. Jeg har også prøvet en, der sov dårligt, så jo, jeg kan godt huske hvordan det er ikke at nå noget som helst. Du ser bare ud til at have klaret det ret godt, selv om det sikkert var hårdt.

  • Kære Lena

   Jeg kan ikke lade være med at smile lidt af ironien i din kommentar – jeg er klar over, at det utilsigtet, så altså ikke på en nederen måde.

   Men – du klandrer mig mit ‘pastelfarvede univers’. Det er tomt. Det er iscenesættende. Og du gør dig antagelser om private forhold – om hvorvidt vi i mit ægteskab er uenige om hvordan barslen skal deles og om ‘hvor godt’ vi lever. Antagelser du ikke har en chance for, at vide noget reelt om.

   Og i samme åndedrag holder du ikke tilbage med at dømme mig (omend på det grundlag du selv kalder overfladisk).

   Du rammer noget centralt – efter 11 år har jeg lært, hvor mine grænser går. Lært hvad jeg kan dele og hvad jeg gerne vil holde ‘mit’. De ting du efterspørger er, for mig, private. De handler om bla min mands ansættelses- og barselsvilkår. De handler om vores privatøkonomi. Jeg forstår godt, at man som læser, gerne vil have mere. Have lov til at komme helt ind i det private. Og der er mange andre bloggere, der er rigtigt gode til at dele den slags også – jeg siger til mig selv, at de må være lidt mere hårde i filten, end jeg er:)

   For jeg bliver ked af det. Ked af, når folk, der ikke kender mig, dømmer mig på den måde du gør med ‘din stille undren’. Og jeg får ikke lyst til at dele mere, give mere og lukke længere ind i det private (som du efterspørger), når dét også bliver betragtet som en åben invitation til dømme. Kalde mig ‘helt helt crazy’ (altså det ved jeg godt ikke var dig – jeg snakker sådan generelt nu) og iøvrigt være småt aggressiv i tonen.

   Og jo flere gange, man når til den erkendelse, jo mindre lukker man ind. Jo færre billeder bliver der af barnet forfra. Jo færre ‘refleksioner’ orker man dele. Og dét der står tilbage er så det nye puslebord, autostolen og køkkenrenoveringen. En ond cirkel, kan man vel kalde det:)

   klem

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top