Du læser nu
Weekendplaner, stokroser og en badetur i regnvejr..

Weekendplaner, stokroser og en badetur i regnvejr..

Ah venner. Endelig weekend. Skjorten har særligt travlt på job for tiden, og det trækker veksler på hele familien. Det kender I nok.

Så weekenden er særligt kærkommen denne gang.

Og selvom det ikke helt er ægte weekend endnu, så har vi tyvstartet lidt. Været i Babysam og bruge virkeligt mange penge (som man jo gør) – Skjorten var i forretningen i præcis 11 minutter, inden han daffede ud af døren og efterlod mig med regningen og ‘… jeg er nødt til lige at tage det her call’. Ak ja. I det mindste var han der…

Jeg har faktisk forsøgt at finde en søskendevogn brugt, men har ikke haft held til at finde én, der så ud til at være i ordentlig stand uden at blive solgt til nypris (jeg ved ikke om det er et Nordsjællandsk fænomen, men folk er godt nok ikke kede af det) på hverken Reshopper, DBA eller Facebook. Så nu købte vi en ny og så må det være sådan.

I eftermiddag kommer min storebror og ungerne forbi – vi har ikke set hinanden i tusind år og om lidt tager de på sommerferie, så det bliver vist noget med leg i haven og takeout.. Måske et glas vino til de voksne.

Og imorgen skal vi i sommerhus med Konerne, mændende og alle børnene – besøge Cathrine og Adams ny-erhvervede perle Nordpå. Havde klart satset på at skulle bade, så er lidt træt af, at det ser ud til at blive regnvejr. Når det er sagt, så er de to gravide allerede blevet enige om, at vi har det rigeligt varmt til at hoppe i bølgerne, selvom det er gråvejr, så badetøjet pakker jeg altså alligevel. Tanken om et par minutters vægtløshed er også mange regndråber værd, tænker jeg.

Jo. En rolig weekend. Fyldt med kvalitetstid og gode mennesker. Satser vi på.

Rigtig god weekend, damer♥

PS:…. Også lige et lille tip om, at jeg holder mig en lille nice fødselsdags-giveaway (altså bloggens følle – det er jo juli!) på instagram. I kan finde den her. Og der kommer mere i løbet af sommeren♥

 

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top