Du læser nu
Idag går jeg på barsel…

Idag går jeg på barsel…

Så er det nu, venner. Første dag på barsel. Jeg lovede mig selv, allerede før jeg blev gravid igen, at jeg ville være bedre til at holde barsel anden gang, end jeg altså var det første gang. Nu må vi se, om jeg kan finde ud af at holde det – det siger sig selv, at når man har brugt 10 år af bloggens 11-årige levetid på at være hobbyblogger, så findes den fordi man ret og slet ikke kan lade være…;)

I modsætning til sidste gang jeg var på barsel, så gør jeg det denne gang som selvstændig. Det har været et interessant feltstudie i mødet med det offentlige, indberetninger og systemer der kun virker i særlige browsere. Og på mange måder er det med selvstændig på barsel også lidt en by i Rusland, men det kan altså lade sig gøre. Omend ikke på fuld tid. Ihvertfald ikke i mit tilfælde. Og jeg har forsøgt at forberede mig, så godt jeg kan. Spare op, spare sammen. Og få afviklet, så jeg og min lille familie får ro og plads til at lande sammen.

Og jeg glæder mig til den kommende tid.

Da jeg fødte Elise havde Skjorten ingen (betalt) barsel. End ikke de to uger efter fødslen, fik han løn i. Sløjt, men ikke destomindre vilkårene. Siden har han skiftet job og i denne omgang kan vi se frem til en hel måned sammen med far. Stadig ikke prangende, men vist desværre mere end almindeligt i hans line of business

Og hvad med mig selv? Som udgangspunkt holder jeg 3 måneders barsel på laveste laveste blus. Har ryddet kalenderen for events og møder og sat autoreply på mailen. Derfra starter vi langsomt op igen, så meget som lillebror tillader det.. Det er ham der er chef.

Derudover har jeg forberedt og afviklet alt hvad der hedder kampagner og samarbejder for den kommende tid. Bortset fra to ting – en enkelt lille skønheds-kampagne, som jeg kun har sagt ja til, fordi temaet er selvforkælelse, og jeg tænker, det vil være en god lille reminder til mig selv. Og så en videoskydning i oktober, som er blevet rykket så mange gange, at vi nu er landet midt i min barsel (.. og lad os nu se, om den ikke bliver rykket igen;)).

Alt andet ligger forberedt og klar til udgivelse. Sammen med en masse andet content, naturligvis. Og det har egentlig været en rigtigt sund øvelse for mig, det der med at få lidt helikopter-perspektiv på, hvad der ser dagens lys hér på domænet. At se det hele lidt oppefra og planlægge lidt bedre. Hvad mangler der, synes jeg? Hvad har jeg lyst til, at skrive mere om? Den slags. Og det har været helt underligt, at sidde og lave content forud, som man selv synes er så godt, at man bare har lyst til at udgive med det samme, men istedet for sætte udgivelsesdatoen flere måneder frem. Sådan plejer det jo ikke at være. Fra idé, til tastatur, til jer.

Det første af de indlæg, som jeg er ekstra stolt af, kommer allerede på mandag. Jeg er spændt på jeres feedback.

Derfra kommer de dryppende. Spredt ud over efteråret – de der lidt længere, dybdegående ting. Ting som jeg håber, vil være en god modvægt til mine små opdateringer fra barselsboblen, som altså også kommer. Det vil jeg slet ikke kunne lade være med. Men omvendt lærte jeg også sidste gang, at når nattesøvnen bliver sparsom og livet i øvrigt leves i leggings og babyboble, så er det ikke så meget af det med substans man har at byde på. Så dét med substansen har jeg forsøgt at planlægge, mens ammehjernen endnu ikke var indtruffet. Og så krydrer vi med hygge, baby og hverdagsliv undervejs. Er planen.

Jo. Og nu vil jeg starte min barsel, med at tage til frisøren, så lokkerne kan være klar til at lillebror melder sin ankomst.

Klem fra barselsboblen,

Acie

 

 Kommentarer (7)
 • Rigtig god barsel! Ikke for at hive klicheerne frem, men det er virkelig kort tid af dit liv hvor du er på barsel, så husk at tage lidt tid til bare at “være” i det.
  Jeg var helt enormt dårlig til at gå på barsel, og nu er mine børn pludselig så store at de ofte slet ikke kommer hjem om aftenen! Det går ALT for stærkt, og jeg ville ønske at jeg havde gjort det anderledes på nogle punkter.

 • Dejligt du har forberedt din barsel, så du kan tage den med ro og nyde tiden bedre og vente på lillemanden 🙂
  1 måned til gemalen er jo også fint, så kan I sammen nyde jeres familieforøgelse 🙂
  Glæder mig til at følge med 🙂

 • Hav en fantastisk barsel! Nyder at følge med herinde, men er skide dårlig til at lægge kommentarer. Fedt at du har planlagt content forud. Måske det kunne være en ide til et indlæg i fremtiden – hvordan du har gjort det?
  knus J

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top