Du læser nu
Novemberlisten: om indendørs hygge, efterfødselstræning og karamelpopcorn…

Novemberlisten: om indendørs hygge, efterfødselstræning og karamelpopcorn…

Så blev det november og man kan næsten mærke det på vejret – koldt, gråt og lidt klamt. Begge børn hoster og vintertiden har nappet eftermiddagslyset. Phew. Man må trække vejret dybt ned i maven og mental-forberede sig på den kommende mørke tid.

Og det bærer månedes liste altså også præg af – jeg har, helt ærligt, ikke det store på programmet, men sumper lidt rundt i en barselsboble i langsomt tempo. Jeg er sådan lidt i hulebygger-mode og nyder bare et langsomt liv heroppe i min lille boble – langt fra events, networking og socializing. I nogle perioder kan jeg have et kæmpe socialt behov. I andre, not so much. Jeg minder mig selv om at nyde barslen og det lansomme tempo mens det varer, for pludselig er det forbi, og pludselig er min lille Carlsen slet ikke lille mere. Hvis det er min sidste barsel, så vil jeg sateme nå at nyde den!

Månedens liste:

♥ Gå flere ture og nyde naturen omkring os – gik den dejligste tur i sidste uge, og det gjorde mig så godt, at komme ud og få noget luft.

♥ Hænge med min nye mødregruppe… Og min gamle, iøvrigt. Dem ser jeg stadig og har en playdate med dem i næste uge.

♥ Have flere ægte barselsdage uden nogen planer og uden at åbne computeren, for jeg nyder dem (who would’ve thought?) og er bange for at tiden bare forsvinder, mens jeg har travlt med at være på instagram, #nejtak. Det kræver at jeg arbejder lidt forud nogle dage og planlægger, for ellers kan jeg ikke finde roen til dem.

♥ Hygge! På efterårsmåde – og lidt (forsigtigt) på julemåden. Jeg har bestilt julesokker med børnenes forbogstav broderet på – de var skæppe dyre, så ungerne forventes at hænge dem op hver jul til deres dages ende. Tak.

♥ Få sat vores lyskæder op udenfor.

♥ Begynde at træne – jeg har udset mig et ‘efterfødselstræningsforløb’, som jeg vil forsøge mig med.

♥ Huske at tage mine vitaminpiller! Omend jeg læste en artikel i sidste uge om de var helt nytteløse.. Well.. Placebo-effekt kan vel også noget, og jeg gider ikke være efterårssyg.

♥ Lave små krea-projekter med Elise – måske endda lidt hyggeligt julepynt?

Månedens arbejde:

Her er der ikke så meget nyt under solen  – jeg er heldig i den forstand, at en stor del af mit arbejde er booket på halv- eller helårsbasis i form af ambassadørskaber, og det bærer november præg af. Jeg har en sej konkurrence på tapetet med Lidl Lupilu, flere køkkentalkshows med GRAM, selvforkælelse med Matas og en snak om at holde energien i vintermørket med Philips Hue… Og så lige lidt skønhed (for den slags er jeg jo lidt til falds for) på instgram, med nogle produkter jeg har testet de sidste par måneder.

Månedens outfit:

Det er ikke særligt fash, men meget meget rart og altså dét i ser på billedet her. Varme støvler, leggings, blød strik og min camel-frakke. Det perfekte rulle-outfit.

Månedens cravings:

Solskinsdage, juleskum, indendørshygge, trøffelpasta, karamelpopcorn og varm kakao…

 

 

 Kommentarer (9)
    • Den er fra H&M, men fra sidste år – jeg hader sådan nogle falske pelskraver, som den egentlig var født med, så jeg fik den lokale skrædder til at sprætte en gammel vintage-pels jeg havde hængende (men som var ved at falde fra hinanden) til at bruge pelsen til hendes flyverdragt istedet. Den er liiiige det mindste i år, men hun har en anden hængende nede i vuggestuen, så hendes mor synes godt lige, at det kan gå, når det kun er til weekendbrug at den stumper lidt 😉

    • Hos Kalle Børnetøj – meget fine, men også til den dyre side (synes jeg). Jeg håber de kan bruges i maaange år. klem

    • Det korte svar er, at det gør jeg vist ikke rigtigt – køber bare dem fra H&M og lader dem holde indtil der går hul i (… og nogle gange, lidt længere, haha), og så ryger de ud. Del dog endelig, hvis du falder over gode leggings et sted!

    • Lindex!! (På mig ruller H&M’erne ned, så det øverste af mine lår gnubber mod hinanden #urart). Lindex’ bliver, hvor de skal. 129 bobs.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top