Du læser nu
[GIVEAWAY] – vind et års forbrug af bleer og lidt om hvad jeg pakker i pusletasken..

[GIVEAWAY] – vind et års forbrug af bleer og lidt om hvad jeg pakker i pusletasken..

Lidl Lupilu Annonce

Jeg er blevet spurgt hvad man egentlig bør have i pusletasken, og nu er det jo ikke fordi jeg tænker jeg ved mere om den slags, end så mange andre, men hvis nogen kan bruge mine erfaringer, så deler jeg gerne ud.

Og jeg er da også blevet bedre til at pakke sådan en taske end jeg var lige da Elise var nyfødt og jeg på det nærmeste pakkede hele hendes garderobe og puslebord ned, hver gang vi skulle ud af døren.

Det gør jeg trods alt ikke længere – men når det er sagt, så er både mødre og børns behov jo yderst forskellige, så listen skal altså ikke læses som den endegyldige sandhed, men blot det jeg har fundet ud af passer perfekt til os. Og så må man hellere end gerne byde ind i kommentarsporet, hvis man iøvrigt har noget at tilføje 🙂

Jeg forsøger at pakke tasker i tasker, når det kommer til pusletasken. Den bliver lynhurtigt et uoverskueligt kaos ellers, og det er træls at stå og rode efter sutten i køen i supermarkedet, når barnet skriger, istedet for at vide præcis hvor man kan finde den.

I pusletasken har jeg:

♥ Et godt pusleunderlag

♥ 2 stofbleer – én til det grimme, én til amning

♥ Snacks til storesøster – hun har en alder hvor de fleste meltdowns kan afværges med snacks (#likemotherlikedaughter). Det kunne være en æblejuice, en pakke rosiner eller favorit-smoothien fra Lidl Lupilu.

♥ Et ekstra sæt tøj

♥ Toilettaske med pusle-sager – se nedenfor, for uddybning

♥ En lille hue

♥.. Og en enkelt ting jeg ikke har fået med på billedet og som jeg nær havde glemt – jeg har gerne en xl-stofble/svøb med også, som jeg bruger til at kunne dække os lidt til i tilfælde af offentlige amninger.

[…. jeg prøver også at rydde op i tasken med jævne mellemrum – finder de mærkeligste sager deri. Ugens gevinst var et par krøllede kvitteringer, en 20er, en tennisbold (?), en tom juice-brik og papiret fra en chokoladebar, host host]

I pusle-toilettasken har jeg:

♥ Vådservietter – jeg synes de små pakker fra Lidl Lupilu er geniale at have med på farten.

♥ Håndsprit

♥ En ekstra sut (på trods af at mit barn ikke gider dem – det kan vi komme tilbage til)

Bleer – min. 5 stk (+1 til storesøster)

♥ Et engangs-pusleunderlag (er det bare mig, eller er det altid når man er længst muligt fra hjemmet, at barnet leverer én af dem, der kravler helt op i nakken?!) – dem fra Lidl Lupilu er så gode og kraftige, at de nemt kan bruges igen og igen indtil de bliver for ulækre.

♥ Babypads i vat (dem fra Lupilu koster kun 7,50kr pr pakke)

Ooog så til det sjove – jeg har som ambassadør for Lidl Lupilu fået lov til at udlodde et gavekort på 2000kr, svarende til et års forbrug af Lupilu-bleer. For at deltage i konkurrencen skal I smide en kommentar med den emoji I synes beskriver mor-livet allerbedst.

Jeg trækker en vinder (tilfældig lodtrækning) mandag d. 18/11 kl 12 og giver direkte besked (så dobbelttjek lige at email-adressen er rigtig), samt i kommentarsporet. Hører jeg ikke retur fra vinderen i løbet af 24 timer forbeholder jeg mig retten til at trække en ny vinder.

 Kommentarer (591)