Du læser nu
På det seneste har jeg… #3

På det seneste har jeg… #3

[… Trillet rigtigt mange ture med mine veninder. På telefon. Det er virkelig hyggeligt. Det er mest dem der selv er på barsel, der har tid til den slags i dagtimerne, og af dem I kender har jeg altså brugt mange timer på at trille vogn og sludre med både Mille Emilie (som jo bare ligger der på sofaen, den stakkel) og Emily (som også triller meget vogn)…]

Det må være på tide med en lille omgang ‘på det seneste’ og som altid skal I ikke snydes for en lille opsummering af de ting, der trods alt ikke fortjener billedelig gengivelse, herunder har/er jeg: blevet gylpet ned i ærmet, blevet tisset på absurd mange gange, bestilt en rejse sy’på til februar, hørt virkelig mange podcasts, vasket sengetøj kun for at Carlsen kunne skide igennem igen dagen efter og andre af den slags hverdags-festligheder…

[Været ekstra stolt af det her lille seje menneske. Efter hun er rykket en stue op i vuggestuen er hun begyndt at snakke helt vildt. Jeg er endnu ikke nået dertil hvor man bliver lidt træt af at der bliver kaldt ‘Muuuuooooaaar’ sådan ca. hver 4. minut]

[.. Haft det virkelig barselsagtigt foran Netflix på sofaen med Carlsen på maven]

[.. Haft brystbetændelse. Igen. Så nederen]

[… Ryddet virkelig meget op og samlet virkelig mange ting op fra gulvet. Momlife be like…]

[… Skiftet crazy mange bleer. Det føles som om det aldrig stopper. Hvis ikke den ene, så den anden. Er som følge heraf gået forsigtigt igang med potte-træningen af den ældste.]

[… været til barnedåb og er blevet Gudmor for lille Ingrid. Føler mig heldig. ]

[.. Stocket up på julegrønt og efterladt det på hovedtrappen før jeg kom videre]

[… Levet i mine varme hjemmesko, apropos brystbetændelse]

[…. Sat julelys op i haven, med Carlsen på maven i bæreselen…] 

[… Fundet mit træningstøj frem fra gemmerne efter aaaaalt lang tids dvale.. Jeg har meldt mig til sådan et efterfødsels-træningsforløb hos én, der både er jordemoder og træner, så nu skal skumfidusen igang igen hér 2 børn senere]

[… pyntet ligeså forsigtigt op til jul]

[… Lært at vikle og bære ham her. Og han har lært at synes om det. Det er det bedste og en helt anden oplevelse end det var med Elise, der bare hadede every goddamn second of it…]

[Nydt den smukkeste smukke efterårs-farvepallette.. Jeg opadgede den aldrig rigtigt, da jeg boede inde i byen, men herude i skovene er det for crazy smukt. Og kirsebærtræet i indkørslen lignede næsten det stod i flammer]

 Kommentarer (8)
  • Har du skiftet tilbage til “det gamle” puslebord eller er billedet bare gammelt? Overvejer nemlig selv det fra Cam Cam, men kan ikke helt finde ud af om det er smartere med skuffer end låger.

    • Hverken eller 😉 Jeg bruger det gamle puslebord i stueetagen og det nye fra CamCam på 1. sal. Jeg synes det er meget nemmere at komme til tingene med låger fremfor skuffer, så min anbefaling vil være låger. Og iøvrigt masser af små kasser til at organisere i ligegyldigt hvilken model du vælge.

    • Jeg bruger fastvikle – og i høj grad også bæresele. Overvejer meget en ringslynge også:) Jeg er virkelig ikke ekspert og ved dårligt hvad jeg snakker om, når det kommer til vikler, så jeg er lidt forbeholden om at skrive for meget om det, men jeg skal nok lige gå og tænke over om jeg ikke kan dele noget der kan give mening. Er der noget særligt du sidder og tænker på? 🙂

  • Jeg håber sådan det er hos Ann Louise i Vedbæk du skal gå – jeg gik der før sommeren og det er det skønneste forløb, på så mange niveauer. Det bedste jeg gjorde (for mig selv) i min barsel! Men uanset hvad mega sejt du kommer igang og nyd nu den tid du tager til dig selv, selv hvis det kan føles uoverskueligt at komme afsted! For mit vedkommende er det så lige det det med at holde det ved lige der er issuet nu

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top