Du læser nu
Nogle dage føles mit moderskab som ét langt expectations vs reality meme…

Nogle dage føles mit moderskab som ét langt expectations vs reality meme…

[Ja, det er en skylle af gylp man kan ane på vej ned mellem mine bryster, som mit barn lige berigede mig og vores selfie-moment med i det sekund jeg trykkede på udløseren. #Barselbelike]

Mig: Mine børn skal kun gå i neturalt tøjt i økologisk bomuld, uld og hør uden print og masser af hjemmestrik ligesom i de flotte beige-farvede feeds på instagram.

Også mig:…… man ser da ikke den tomatplet på den pink Minnie-bluse fra H&M vel!?

Mig: Jeg skal være sådan én der går laaaaange laaange ture med barnevognen i den friske luft.

Også mig:….. nogen der kan anbefale en god serie på Netflix?

Mig: Børn skal have faste rammer og rutiner, så trives de bedst!

Også mig:………… hvornår var det nu Carlsen fik mad sidst? Og hvor længe har han egentlig sovet? #noclue

Mig: Jeg skal altså ikke gå i leggings hele min barsel den her gang…

Også mig:…….. men det er så raaaart jo!

Mig: Jeg skal så meget gå til alle mulige gode barselsaktiviteter, så jeg ikke kommer til at kede mig. Babysvøm er et must!

Også mig:…… Giver op efter 3 gange babysvøm. Hvilket logistisk mareridt.

Mig: Åhh, jeg savner virkelig Elise og vil hente hende ekstra tidligt idag.

Også mig:…………. mor til vågen sur baby og 2årig med nedsmeltning på parkeringspladsen foran vuggestuen. Hvorfor var det nu jeg hentede tidligt?

Mig: Årh det bliver så hyggeligt at der er så mange af damerne, der har barsel samtidig. Jeg skal bare hænge hele tiden med Emily/Chris/Sofie/Cath/Frede/Mille Emilie/osv osv osv.

Også mig:……… nogen der kan anbefale en god serie på Netflix?

Mig: Jeg skal så meget med Kystbanen ind til byen og slentre rundt i butikker – der er jo mega gode pusle/amme-faciliteter i Illum.

Også mig:……….. who needs København, når man har Hørholm Midtpunkt?!

Mig: Jeg har læst noget med at babyer får for meget luft i maven, hvis man drikker kaffe og Carlsen bakser virkelig, så jeg må lige lade være med at drikke mere end én kop om dagen.

Også mig:…….. #3koppersenere.

Mig: Jeg skal holde fast i den gode vane med at drikke en greenie om dagen fra min graviditet.

Også mig:……. “jeg skal bare bede om en hindbærsnitte, tak!”

Mig: Carl skal selvfølgelig kun bruge de rigtige amme-sutter fra Bibs,

Også mig:…….. har lavet en suttenægter, prøver ca. alle slags sutter. 15% af gangene gider han én jeg har fået i en gratis babypakke fra Philips Avent, så værs’go min dreng.

Og sådan kunne jeg vitterligt blive ved og ved… Suk mand. It’s been one of those days, guys!

 Kommentarer (10)
 • Aaaahaha! Jeg elsker det her! Det hele er mig – bort det fra jeg skal bytte kaffe ud med cola 🤷🏼‍♀️🙆🏼‍♀️

 • Det er lige mig, du beskriver der 😂
  Også den der “Jeg skal da bare være sådan en, som tager mit barn med til alt – restaurant, fester, koncerter…” – virkeligheden: “Kan vi spise hos os, fordi den lille skal spise kl. 17.30, og så går vores putterutine i gang bagefter”…. 🙈

 • Meget genkendeligt barselsliv 😉 Jeg har i øvrigt brugt en halv barsel på at teste sutter på min dreng, der pludselig nægtede at bruge sut, da han var omkring 6 mdr. Til sidst sagde min kæreste, at vi nok bare skulle acceptere det – og i dag er han to og bliver trøstet lige så fint af sin bamse som han gjorde af sutten før. (Jeg ved godt, du ikke spurgte om erfaringer med det – men måske det kan trøste, at det kan blive rigtig fint uden! Overvejer faktisk helt at droppe sutten til nr2… eller… nej. Nok ikke. Men det er altså fint!

 • Jeg må give de andre damer ret – kender det så godt haha. Min søn er knap 6 måneder, og han gider sgu ikke rigtigt at ligge og underholde sig selv mer, for det er da meget federe at lege med mor hele tiden og få opmærksomhed. Og det er virkelig også sjovt og skønt, men jeg prøver jo bare at spise lidt frokost 😉

  Og tjekkede faktisk ind her, fordi jeg skal til at lave adventskrans og kan huske at du (håber jeg da … ) har lavet en guide, eller i hvert fald flotte billeder, til sådan en. Og nå ja, så flytter vi fra lejlighed i hus her i weekenden. #heldoglykke 😀

  God weekend til jer.

 • Dejligt indlæg! 😂 Kender det hele så godt – har især tænkt den med leggings! Min lille mus er 5uger og jeg kan stadig ikke overskue normalt tøj! Og blev gylpet ned i kavalergangen på espressohouse ved Nørreport hvor jeg havde søgt tilflugt for at amme et skrigende barn! Mums – 30 min hjem i bil! 😬

 • Kender det – især det med at glemme spisetider osv. Jeg bruger app’en Amme til at tracke amninger – så er der da styr på noget!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top