Du læser nu
Novembermelankoli, to smukke bøger og alle mulige voksenting der driller..

Novembermelankoli, to smukke bøger og alle mulige voksenting der driller..

Jeg er sådan mat i det i dag. Jeg ved ikke om det er den evindelige november-regn, der efterhånden har fået has på mig, eller om jeg bare er ramt af barselstræthed fordi #nosleep og lidt for mange planer. Eller måske en kombination af all of the above…

Jeg trænger til frisk luft og en god rulletur med vognen, kaffe i termokoppen og en podcast i ørerne, men det er altså bare ikke ligeså sjovt, når regnen siler ned.

Så nu prøver jeg at tanke batterierne på anden vis. Med stilhed. Sovende barn. Og to fine bøger. Sarah Skarums “Julebog” (den er simpelthen så god – anvendelig og fuld af stemning) og Dorthe Kvist “Falmet Skønhed” (sidstnævnte er et anmeldereksemplar jeg har fået).

Og så prøver jeg at pakke den dårlige samvittighed væk over, at jeg ikke lige får gjort noget ved en masse voksenting, der driller. Eller. Skal fikses ihvertfald. Et brusearmatur der er gået i stykker (for faen). En barnedåb, der skal planlægges men hvor kirke og frokostrestaurant ikke har ledige slots de samme dage, men lige præcis omvendt af hinanden (for faen). Et vuggestuebillede, der er forsvundet og hver gang jeg ringer til fotografen er jeg “nu nummer 11 i køen” (for faen).

Ikke katastrofer, med andre ord. Bare sådan nogle ting der skal fikses. Og som mit november-ramte energiniveau altså ikke lige kan overskue i dag.

I dag kan jeg ikke ret meget andet end at putte med Carlsen (der også virker lidt ramt) og lade mig smitte af julestemningen i Sarahs fine bog. Og blive inspireret af de smukke blomsterkreationer af tørrede sager i Dorthes. Jeg tror faktisk at blomsterne på mit julebord i år skal være af den tørrede slags.

 Kommentarer (3)
  • Jeg er også på barsel og har haft det på præcis samme måde i dag… Jeg tog mig en løbetur i regnvejr da farmand var hjemme.. det var faktisk ret rart bare at lade alt være ligemeget og blive våd uden at kunne gøre noget ved det! Massere af kram ❤️

    • Det har virkelig været tungt, har det ik?!

      Tak for kram – det hjalp <3

      Og sidenote iøvrigt, men det er ikke så tit, man møder én med dit fine navn – min specialemakker hed (eller altså, hedder, men y'know what I mean) det samme (helt ned til stavemåde). Det er hyggeligt <3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top