Du læser nu
Lille Juleaften og en omgang Decemberlinks…

Lille Juleaften og en omgang Decemberlinks…

Er I mon ved at være klar til jul? Det er vi, vist nok.

Juletræet blev leveret i forgårs og pyntet igår. Den store juleordre blev bestilt hos Nemlig og bliver leveret i morgen. Og jeg mangler kun at pakke et par enkelte pakker ind. Ja, og så gøre rent, inden det store rykind. Men det venter jeg lige lidt med.

Her til formiddag har jeg haft de to små alene – vi har set Bamse og Kylling, spist havregrød og åbnet nissepakke. En helt og aldeles langsom formiddag, med andre ord. Eller. Så langsom som den nu er, når man tilbringer den med én på 2år og én på 4mdr;)

Nu er der dømt middagslur og jeg har sat mig i sofaen med en kop kaffe. Og et par læsværdigheder. Og dem får I her:

☕️Jeg bliver generelt ret træt, når folk bruger ordet “kemi”, som et skældsord, men that aside, så har Fødevarestyrelsen nu lavet en ret fin lille guide til “Jul med mindre kemi”.

☕️Okay, det er lidt dumt det her. Men også ret sjovt. I can relate til flere af beskederne. ‘Teens take fake babies home for a school project, instructor shares their desperate texts”

☕️Lise er dygtig, synes jeg. og har lavet det her fine skriv om ‘Er vi blevet ingrediensbesatte?‘, som jeg synes rammer noget rigtigt. Det gør det her post fra Cecilia også.

☕️Andre der er ansvarlige for julemiddagen? Umut Sakarya guider til den idiotsikre vej til sprød svær.

☕️Apropos min lille nye føljeton om “Sådan passer du på…”, så har the Guardian delt den her fine guide til strygetøjet. “Shirt collars, silk and steamy pants: a beginner’s guide to perfect ironing”

☕️Jeg tænker tit over det her. Og synes det er svært. På den ene side er jeg bare en mor, der ikke kan lade være med at vise billeder af sine børn fordi de er #mylife. På den anden side er jeg ikke imun over for de, der mener at det er oh so wrong (for whatever reasons…), for man vil jo bare sine børn det bedste. “Er SoMe for børn?”

Rigtig glædelig Lille Juleaften, damer💗

 Kommentarer (2)
  • Glædelig jul kære Acie ønskes du og din dejlige familie 🙂
    Jeg synes det er fint at begrænse ens børn på de sociale medier.
    Skrivet fra Lise synes jeg også ramte plet.
    Lad os håbe på sprøde svær, mindre kemi, mere kærlighed og medmenneskelighed mv.
    Vi lader julefreden sænke sig – Glædelig jul ønskes 🙂

  • Åh ja, det er et ømtåleligt emne – det med børn og sociale medier. Jeg lader selv være. Jeg har i mit job som lærer tit elever, der fortæller, at de ikke ønsker at optræde på forældrenes sociale profiler. Og mange fortæller også, at forældrene ikke respektere deres ønske om ikke at gøre det. For mig betyder mine børns ret til privatliv mere end mit behov for at vise dem frem.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top