Du læser nu
Hej mandag og tilbage på pinden…

Hej mandag og tilbage på pinden…

Det var dén ferie og jeg sidder igen hjemme på pinden – med kaffe i yndlingskoppen, babyalarm og kalenderen åben i et forsøg på at få lidt overblik over den kommende uge. Og lidt til.

Carlsen er stadig på Dubai-tid, så han ville gerne stå op kl 4:37 – det tog mig 45 ihærdige minutter at overbevise ham om, at det nu trods alt var for tidligt, men havde så selv svært ved at falde i søvn efterfølgende. Klassisk. Og så er ugen og mandagen ligesom igang.

Så jeg har, med andre ord, allerede nået ret meget på denne mandag formiddag.

Sat en vask sengetøj over, fået leveret ugens varer, været ude og pille lyskæder ned, svaret på et par mails, snakket med Emily (.. er klar over at det måske er fristende at forestille sig, at vi snakker om alt muligt bloggeragtigt… I dag snakkede vi om min ferie og lille Kurt, der har reddet sig et snotøje..  Så altså..), fejet blade væk fra den udvendige kældertrappen så de ikke stopper afløbet og forårsager oversvømmelse, ryddet op og om lidt skal jeg noget så sindsoprivende, som til læge. Så altså. Helt almindelig mandag i barselsland.

Jeg håber, at nogle af jer derude måske holder ferie i denne uge. Selv er jeg tilbage for fuld styrke i morgen, regner jeg med. Hvis chefen tillader det, forstås;)

Rigtig god mandag💖

 

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top