Du læser nu
Meanwhile i den virkelige verden… Og en uge i outfits.

Meanwhile i den virkelige verden… Og en uge i outfits.

Hej weekend, hej lørdag. Elise er på sleepover hos mormor og morfar og HYGGER sig. Jeg skal indløse en brunchgave, jeg fik af to veninder til mit babyshower (så det er også ’bout time, hvilket helt og holdent er min skyld) og i går aftes kørte den lange og jeg beskedne 400g stenbidderrogn og et lille glas fredagsbobler, fordi #weekend. Så dejligt.

Og derudover et par trivialiteter fra den virkelige verden;)

… Har mit barn fået en tand #whaaaat

… Har mit andet barn lært at sige ‘ææælker dig’ #idie

… Er mit mindste barn holdt op med at sove – har været konstant rundtosset i en uge nu. #hvemerjeg #hvorerjeg

… Er jeg blevet kaldt en ‘knag’ af min mest mormor-agtige ven. Gæt selv hvem. En knag. Det hører man ikke hver dag. #skåliportvin #dronningemandler

… Har jeg fundet et par gamle favoritstøvler frem fra gemmerne og fuldstændigt forelsket mig i dem igen. Acne Studios ‘Guns’ – bedste.støvler.nogensinde. #detlængsteforholdjegharværeti

… Har jeg fået dobbelt- og tripplebooket op til flere dage #sygtdårligtilbarselpt

… Har jeg fået stillet min stenbidderrogns-craving #slurpnom

… Har jeg været alt for mange gange på den lokale Espresso House #hvasåbarsel

… Har jeg filmet min uge i outfits, den får I nedenfor… #håberIkanlidet

Rigtig god weekend, søde damer💖

 Kommentarer (3)
 • Den med Ææælker dig er jo bare så sød 🙂
  Og så ser du “Ski.. ” godt ud 🙂
  Nyd hinanden og weekenden 🙂

 • Lyder som en dejlig weekend 😊
  Er Elise ikke meget på overnatning hos sine bedsteforældrer i weekenderne? ❤️ Fantastisk når de hygger om de små 🙌🏻

  • Det er lidt med forskel<3 Jeg tror kun hun har sovet én gang hos hver sæt indtil videre i år. I sidste weekend hos farmor, fordi den lange skulle ud med nogle venner og hos mormor i den her weekend, fordi mormor og morfar skulle have været på krydstogt men så skete Corona og så havde de pludselige en masse tid uden planer, og så spurgte de om hun ikke måtte komme på sleepover fra fredag til lørdag:)

   Jeg tror godt farmor gad have hende en nat hver weekend, men det synes mor er aaaaaalt for meget;)

   Men ja, jeg synes også det er vildt rart, at have gode bedsteforældre, som er så gode til at investere i relationen og som bare elsker at bruge tid med hende, og nærmest kun venter på, at Carl er stor nok til, at de også kan få ham lidt for sig selv. Jeg synes det der med et stort netværk af omsorgspersoner er så vidunderligt – hun får så meget kærlighed og voksenkontakt, den lille.. Hun og vi er heldige<3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top