Du læser nu
Postkort fra sommerlandet..

Postkort fra sommerlandet..

Hej venner

Hermed et lille postkort fra sommerlandet.

På fredag går den lange på ferie og gør os så selskab hernede. Jeg tæller timerne, kan jeg godt fortælle jer – det bliver rart, at være to forældre igen.

Men jeg nyder nu også de langsomme dage alene. Jeg ved godt, at sommervejret ikke rigtigt er med os, men jeg synes på en måde, at det er meget rart. Så mærker jeg ikke på samme måde den der ferie-stress. Det er ok, at man ikke laver andet end at gå en tur i blæsevejret. Ok at man ikke når til stranden. Ok at man ikke når at gå til is-manden. Ok, at man ikke orker grille. Alt er bare ok og ‘det gør vi når vejret bliver godt’ (.. og sådan leves livet så cirkulært, ha).

Og hermed lidt billeder fra at lave ingenting på sommerferie-måden <3

[Uniformen – ikke så sommeragtig, som forventet, men ikke ringere af den årsag]

[Kafenø hvor også kaffekoppen på øverste billede er fra. En rigtigt fin lille butik lige ned til stranden]

[… Og med en gyngehest out front. Den er populær]

[Øens varetegn]

[… Der hentes varmerøget laks direkte fra rygeovnen]

[…. Og spottes skibe, når broen går op. Ikke mindst Mette Pan]

 Kommentarer (2)
  • Kære Acie

    Jeg er meget enig i din kommentar angående det “dårlige” sommervejr. Jeg bliver faktisk, fra tid til anden, stresset over solskin og høje temperaturer, da jeg føler, at det virkelig skal udnyttes og nydes, fordi…. ja, nok fordi det bør man jo.

    Jeg stornyder, at jeg lige nu ikke skal dunke mig selv i hovedet over at bruge feriedage foran tv’et og med strikketøj i sofaen, nu vejret er, som det er. Havde vejret været et andet, havde jeg givet vis haft travlt med at komme ud, dyrke kuløren og ikke gå glip af noget.

    Kh Stine

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top