Du læser nu
Den dejligste fødselsdagsweekend…

Den dejligste fødselsdagsweekend…

Sikke en dejlig weekend det har været.

Det er mange år siden, jeg sidst har haft sådan en dejlig fødselsdag. Ikke at de ikke altid er dejlige, men i år har den altså være ekstraordinært dejligt. Til dels takket vejret det fine vejr.

Jeg er blevet fejret i 3 fulde dage, med alt det bedste jeg ved.

Fra at blive vækket med flag (som i faktisk vækket, f ø r jeg blev vækket af Carlsen, som valgte at sove længe lige netop den dag. Hurra!) til bager-favoritter på sofaen med den lange, bare os to, fordi begge børn nu går i vuggestue. Voksentid. Efterfulgt af havdyp og frokost (med vin!) på den lokale Sticks.

Og så afhentning af glade børn, badebassin i haven og trøffelpasta (med vin!) til aften efter putning.

Lørdag var vi i Costa del Virum til poolparty. Fis og ballade med min nevø og niece, og ægte fjollede grin, der kommer helt nede fra bunden af maven. Og jeg for længst holdt op med at vinde i ‘hvem kommer først til poolen?’ legen mod dem.

Plask og sprøjt.

Og så grillmad og bobler, og Elise der meddelte ‘jeg kommer i morgen!’, da jeg sagde til hende, at nu skulle vi altså hjem. Og min store nevø, der træt kiggede på mig og sagde ‘kan hun ikke bare blive her og sove?’. Det er så fedt, at de gider hinanden. Også selvom der er 6 år i mellem dem.

Og søndag stod på havehæng. Med min bedste veninde og hendes familie. Herunder min lille Guddatter.

Egentlig var det bare en aftale om en formiddagskaffe. Men formiddagskaffe blev afløst af kold rosé i skyggen. Børn der legede selv. Og forældre der sad med fødderne i børnenes badebassin og formåede at føre voksne samtaler. Og fik en forsmag på hvordan livet bliver lige om lidt, med store (større?) børn. Og vi drømte om fælles ferier og fik indhentet flere års afbrudte samtaler.

Og til sidst blev der bestilt pizzaer (med vin!) og spist i havemøblerne af store og små.

Det har altså været en virkelig virkelig dejlig fødselsdagsweekend❤️

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top