Du læser nu
Meanwhile i den virkelige verden…. vol II.

Meanwhile i den virkelige verden…. vol II.

… Hørte jeg den sjoveste historie fra én af jer, om st være gift med en farveblind mand med grimme skjorter i skabet. “Tænk fimset lavendel og lyserød. Jeg troede først det er fordi han er fra de varme(re) lande. Nopes, bare farveblind. Bless him”

…. Venter vi stadig på at Carl begynder at gå. Hans finmotorik er måneder foran Elises var. Grovmotorikken not so much😂

… Drømmer jeg om at begynde til tennis igen.

… Har jeg brugt de sidste uger på at indhente forskellige tilbud på nye gulve, for vi tror vores nuværende gulve egentlig er gamle undergulve og vi vil gerne få den gamle dame back to her glory days.

… Har jeg haft ualmindeligt meget lyst til kanelbrød. Så undervurderet.

… Går jeg og er nervøs for om vi kan være på vej mod endnu en #lockdown. Jeg synes det var hårdt.

… Har jeg haft alle mulige krea ideer i hovedet og har også endelig fået eksekveret på nogle af dem. Det giver mig enormt meget ilt til hjernen den slags – og det har taget mig mange år at lære.

… Har jeg købt en brugt trampolin, skilt den ad og samlet den igen. Alene. The shit you do, for your kids.

… Har jeg prøvet at skrue ned på kaffe-indtaget. Lolz. Hvad tænkte jeg på?!

… Satte jeg en random ‘100 Hits fra 2018’ play list på shuffle forleden, hvorefter min telefon kvitterede med ‘All I want for Christmas’ – NOT THERE YET.

… Har jeg taget ægte hul på striktrøje-sæsonen og det er nice. Og lidt varmt. Men ingen er jo nogensinde død, af en fugtig overlæbe, så jeg tager det med;)

… Har jeg booket en stand på Lidkøb i slutningen af oktober til børnenes tøj og er meget spændt på, hvordan det kommer til at gå. Nogen, der har erfaringer med prisniveauet?

… Skal begge mine børn på sleep over sidst på ugen, og jeg er lige dele lykkelig og panikslagen.

… #Ogdetvarmor

 Kommentarer (7)
 • Jeg har haft en stand på Lidkøb et par gange, dog med mit eget tøj og ikke en børnestand. Jeg må indrømme, jeg ikke helt synes, det er pengene værd taget tiden og besværet i betragtning. Første gang gik det lige netop i 0, hvor jeg fik solgt 15 varer til i alt ca. 400 kr. Anden gang tjente jeg lidt mere, men der havde jeg også tilpasset mit udvalg lidt bedre til årstiden. Endte med en fortjeneste på ca. 300 kr., men var også ofte forbi i løbet af de 14 dage for at rydde op i standen og finde mine ting smidt i bunden af andre stande, hvor kunder jo ikke får øje på dem. Har hver gang også mistet et par varer til 40-50 kr., som aldrig er dukket op. Konceptet er rigtig fint, men desværre ikke helt så meningsfuldt set med mine økonomiske briller.

 • Jeg vil bare lige sige, at jeg synes, at du gør det skide godt Jeg har efterhånden fulgt med i mange år og synes generelt, at det er spændende, interessant og relevant indhold, som jeg finder på din side. Men i øjeblikket er det som om, at der er ekstra mange gode indlæg Det var bare lige det God tirsdag

  • Hvor er du bare sød Mette – sikke dejlig feedback! Tusind tusind tak.

   Jeg føler også selv, jeg er et godt sted og er kommet tilbage fra barsel med en masse energi og idéer, som jeg nyder at få ud og leve. Det gør mig så glad, hvis det mærkes gennem skærmen:)

 • Det er så dejligt at sælge ud på den måde! Jeg har flere gange haft en stand hos Kirrpu og har lige afsluttet en, hvor jeg solgte ud af alt min datters tøj i str 50, 56 og lidt 62. Meget af tøjet har vi selv fået eller købt brugt og så var det de mere billige mærker som fx H&M, Føtex, Kvickly, Primark osv. Så det der var ekstra slidt smed jeg helt ned i 2kr, bodyer til 5kr og mener det dyreste blev solgt for 35kr. Man skal virkelig ikke sætte priserne for højt kunne jeg erfare. Selv helt nye bodyer (godt nok fra Føtex), kunne jeg ikke sælge til 5kr pr stk.

  • Avs, det var godt nok meget billigt. Jeg håber prisniveauet på Østerbro er lidt højere, for ellers kan det dårligt svare sig at betale for standen. Jeg må se! Tak fordi du tog dig tid til at dele erfaringer!!

  • Kunne godt forestille mig at folk vil give lidt mere i København end de vil her i Frederikssund (vi er nærige!). Jeg kom trods alt ud med 5500kr alligevel, så på trods af de billige priser, har det sagtens kunne svare sig for os. Pøj pøj med salget!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top