Du læser nu
Weekendtid, efterårsferie og græskarjagt på Krogerup…

Weekendtid, efterårsferie og græskarjagt på Krogerup…

Sikke en flot start på efterårsferien – for de der altså holder den slags. Vores egne planer (eller manglen på samme) delte jeg på det her post i morges.

Elise er startet i børnehave og hendes mor, der efter moderskabets indtræden har fået lidt nemmere ved at blive følelsesmæssigt overvældet, kneb en lille rørstrømsk tåre på vej hjem i bilen i morges.

Af lige dele stolthed, beskyttertrang og ‘stop-lige-tiden’- følelser. I know, you know.

Weekenden har været langsom og hyggelig. Vi er kommet videre med reolprojektet, har fået gjort indhug i vasketøjsbunkerne, en tur i Ilva, været i Lyngby, og købe nye kondisko til Elise (hun vokser seriøst hurtigt) og så har vi været på en lille hyggelig eftermiddagsudflugt til Krogerup Avlsård, som billederne i det her indlæg altså er fra.

Krogrup Avlsgård er Aarstidernes ‘laboratorium’ kan man vist sige. Men det er altså også bare et rigtigt hyggeligt sted med den bedste gårdbutik.

Og på sådan en søndag, som i går var der iøvrigt alle mulige aktiviteter.

Forældrene købte sig en kaffe og så kunne man poppe popcorn over bål. Eller lave snobrød. Eller spise græskarsuppe.

Og naturligvis købe alskens gård-lækkerier. Med hjem kom to græskar, som vi skal bruge eftermiddagen på at skære med ungernes fætter og kusine. Også en god efterårsferie-aktivitet – og helt bestemt en tradition mine storebror og svigerinde har taget med sig hjem fra deres tid i USA. Jeg har en plan om at bruge the leftovers til pumpkin spice latte. Opskriften skal jeg nok dele:)

 Udover gårdbutikken er området omkring Krogerup også rigtigt hyggeligt at gå en tur i. Elise havde en fest i labyrinten der er opstillet af halmballer og så kiggede vi på gulerødder, kål og naturligvis de mange fine solsikker, som er plantet på de omkringliggende marker.

Vi tog afsted søndag eftermiddag post middagslur og for os passer det helt fint at bruge en times tid (lidt mere) på Krogerup.

Der var ikke mange mennesker, men heller ikke øde – jeg kan forestille mig, at der kan være rigtigt mange mennesker (og lang kø til kaffen, ha!), hvis man vælger de travleste tidspunkter, så det kan være værd lige at have i baghovedet, hvis man overvejer en udflugt.

Men Krogerup får en klar anbefaling herfra – første gang jeg var der, var jeg gravid med Elise. Det er sjovt at tænke på, når man ser hende stase rundt nu:)

 Kommentarer (3)
  • Ååååhr, fine Elise <3 Hun ser ud, som om hun havde en fest 🙂 Det er så skønt at se det store smil dér <3

  • Din garderobe ser SÅ behagelig ud – jeg ved godt, at du ofte deler “office-wear” og kjoler, du pønser på at købe, men det du har iført dig ligner bare et eftersårs-tracksuit man både gad slente en tur i og smide sig på sofaen i bagefter.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top