Du læser nu
På det seneste: DIY reolen, alene-tid og følelsen af at være på vej i den rigtige retning…

På det seneste: DIY reolen, alene-tid og følelsen af at være på vej i den rigtige retning…

Det er på høje tid med en omgang “På det seneste…”. Jeg elsker (at skrive) de her indlæg, fordi det er sådan en hyggelig måde, at reflektere lidt over tilværelsen på… Jeg kan godt synes, at tiden bare forsvinder mellem hænderne på mig – føle at dagene flyder sammen, uden at jeg egentlig ved hvad jeg har brugt dem på.

Når hamsterhjulet ruller.

Det har vi snakket om.

Og de her indlæg fungerer så som en lille hyggelig reminder og et lille rart tilbageblik. Nårh ja. Det var dét jeg lavede. Vi lavede.

Så hermed lidt godt og blandet – på det seneste har jeg:

[Er vi endelig blevet færdige med reolprojektet – eller.. Nu overvejer vi nogle ekstra lister hér og dér, men det får lov til at komme lidt henad vejen… Jeg har lovet at få skrevet en guide – og det skal jeg også nok. Den kommer!]

[… været inviteret på besøg (så reklame!) hos Aire Spa i Carlsberg Byen og oh-my-gawd det var en vidunderlig oplevelse. Her er roligt og mørkt. Og mine trætte mor-skuldre blev æltet af kyndige hænder – jeg synes I skal ønske jer en tur i julegave. Jeg skriver det selv på listen igen, ihvertfald]

[Fejret den her lille frikadelles fødselsdag. 3 år venner. 3 år! Det er for sindssygt]

[Arbejdet på sjove, kreative projekter som jeg glæder mig til at vise jer. Jeg er klar over, at I nok ikke mærker det, men i virkeligheden har jeg jo på sin vis fået nyt job efter min barsel. Eller. Skiftet arbejdsplads, hvis man kan sige det på den måde istedet. Og det har gjort så meget godt for min gejst. Jeg har følelsen af at være på vej i den rigtige retning og det er simpelthen så rart]

[… Drukket meget kaffe – what else is new!?]

[Endelig fået ryddet lidt op og gjort noget ved gæsteværelset i kælderen – det ender simpelthen så hurtigt som opmagasinering af diverse (autostole børnene er vokset ud af, liftkasser til barnevogne, ekstra stole osv osv. Men no more!]

[Leget. Med mine børn. Det er jeg ikke den bedste til, men jeg øver mig!]

[Fået mig en lille kop øl og nydt at den lange lavede mad til mig…]

[.. Bestilt et blomsterabonnement og det er simpelthen sådan en daglig glæde for mig, at have blomster stående… Og så har vi virkelig spist meget trøffelpasta og -risotto denne sæson.. Mhmmm]

[Levet i det her outfit… Den strik er så optur]

[Haft det lidt vildt over, at have sådan nogle store børn lige pludselig. Elise der står der med sin lille rygsæk på og Carl der viser personlighed og er begyndt at lave fis.. Moderskabet er i sandheden gaven der bliver ved med at give, og hvis jeg må være helt ærlig, så synes jeg kun det bliver sjovere og sjovere, jo ældre de bliver]

[Haft gang i liiiidt for mange kreative home-improvement projekter. Jeg har – clearly – haft lidt for meget tid på min barsel til at sidde og stirre på væggene og beslutte mig for hvad jeg gerne vil lave om, ha.]    [Haft et par eftermiddage for mig selv. Det er en kæmpe kæmpe luksus. Men med to små børn på 1 og 3 har der ikke været meget tid til mig, de sidste par år… I weekenden skal jeg fx ud og spise med en veninde. Bare os to. Lørdag aften. Og jeg glæder mig. Det har jeg ikke kunnet i lang tid]

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top