Du læser nu
Adventskalender 2020: Vind en Moët Brut Impérial i unik personaliseret gaveæske…

Adventskalender 2020: Vind en Moët Brut Impérial i unik personaliseret gaveæske…

Så blev det 2. søndag i advent og jeg er klar med låge nr 2 i årets adventskalender.
I denne uge udlodder jeg en Moët Brut Impérial i en personaliseret gaveæske – den er virkeligt cool, og er lavet til at holde champagnens temperatur i 2 timer.  En ret perfekt julegave til ham eller hende, der iøvrigt har alt. Herhjemme giver ungerne den til deres champagneglade far❤️
Den fåes eksklusivt hos Løgismose i denne uge (6-13/12), så vil man have fingrene i én uagtet ugens adventslåge, så kan de altså bestilles her. 
Moët Brut Impérial er Moëts helt klassiske og ikoniske champagne – den fungerer virkelig godt til det meste. Fra forret til hovedrret. Herhjemme serverer vi iøvrigt champagne til det meste – fra pizza til sushi. Champagne is too good, to only have for special occassions, som jeg lærte, da jeg i sin tid var på champagne-tur i La France (det var en virkeligt virkeligt stor oplevelse, som jeg skrev mere om her).
Derudover kan interessede også lære mere om the fine art of champagne making i indlægget jeg skrev her: “Hvordan laver man egentlig champagne?” (som i øvrigt og sidenote er ét indlæg her på domænet jeg er ret stolt af. Ikke fordi det som sådan er noget særligt. Men fordi det fungerer).

Anyways. Ugens adventslåge finder I lige her.

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top