Du læser nu
Weekendglimt: sprøde svær, juletræsjagt, vasketøj og søskendekærlighed…

Weekendglimt: sprøde svær, juletræsjagt, vasketøj og søskendekærlighed…

Hej mandag, er du her nu igen? Det var hurtigt!
Jeg synes weekenden er fløjet forbi, men det har også været en ekstra hyggelig én af slagsen, så det er nok en del af forklaringen. Altså. Deler stadig hus med en 3årig, så det er ikke fordi jeg er gået helt fri af tossede nedsmeltninger, men i det store og det hele har det været ret hyggeligt.

Og in that spirit, altså et par små hyggelige glimt fra weekenden, der var – jeg håber at I også havde en dejlig weekend.

[På juletræsjagt med onkel, Gudmor, fætter og kusine. De bedste dage, er de dage vi er sammen med dem. Jeg holder gerne min ‘extended family’ off camera, men jeg har et meget tæt bånd med min storebror, og hans kone er den storesøster jeg aldrig selv har haft. Jeg elsker min nevø og niece, som var de mine egne. Og heldigvis ved Elise og Carl ikke noget bedre, end når deres store fætter og kusine er søde til at lege med dem – og jeg ved ikke noget bedre, end at smække fødderne op og drikke et glas vin i min storebrors sofa. Jeg håber, at Elise og Carl bliver for hinanden, hvad min storebror har været og er for mig]

[Ingen weekend uden vasketøj]

[General-prøve på flæskestegen og de brunede kartofler… Begge dele sad, heldigvis, lige i skabet, så nu kan julemiddagen bare komme an. Jeg har holdt juleaften for min familie siden jeg var 25, så jeg er efterhånden ganske erfaren ud i det med julemiddagen, meeeen derfor er en lille generalprøve nu altid meget rart]

[… Og en lille flø’e-karamel fra julekalenderen]

[Et vellykket surdejsbrød og en friskbagt skive med tandsmør]

[* be still my heart *]

[Jule-pyjamas og højt humør – altid fræk, men også altid det dejligste der findes]

[En lille køkkenhjælper.. Jeg tænkte, det var en ok leg, at hun ‘vaskede op’ mens jeg gik og ordnede lidt i køkkenet.. Opdagede så, at hun havde tømt hele bøtten med opvaskemiddel ned i vasken. Suk. Jeg burde have vidste bedre]

[Og et lille glimt af årets måske julekjole? Fra NeoNoir]

 Kommentarer (6)
 • Hej Christine.
  Jeg er dybt fascineret over at se dine børns udvikling.
  De bliver så store, og det er altså skønt at følge med.
  Du har tidligere berørt hele det her ‘store børn’ før.
  Men hvad betyder det egentlig?
  Jeg tænker… Hvor høj er Elise nu? Og hvad med Carl?
  Kh Maria

  • Hej Maria.
   Når jeg skriver ungernes “store fætter og kusine” i dette indlæg, så mener jeg bare ‘ældre’.
   Jeg tror ikke jeg har kaldt Elise og Carl store (af fysik) tidligere, udover lige da de kom ud af deres mors have. Elise vejde 4785g og Carl vejede 4230g. Siden da har de udviklet sig helt normalt på deres respektive kurver (omend Carlo er liiige til den slanke side, men det skal han jo nok komme efter).
   Kh <3

 • Hvor er jeg bare glad for at læse om dit og din storebrors forhold. Synes altid man. hører, at søskende af samme køn er tættere end søskende af forskellig køn. Venter en pige og har en søn og jeg HÅBER sådan, at de bliver tætte.

  • Sådan har jeg det også med Carl og Elise, men det har givet mig meget ro, at se på min egen relation til min bror. Indtil videre er de meget glade for hinanden, og jeg håber sådan, at det holder ved – men man ved det jo aldrig. Omend jeg dårligt kan tænke på noget mere hjerteskærende end hvis mine børn en dag ikke kan være i samme rum. Puha.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top