Du læser nu
Lyt, læs og se i December: lederskab anno 2021, nytårsbobler, ufrivillig abort og en psykologisk thriller til julehyggen…

Lyt, læs og se i December: lederskab anno 2021, nytårsbobler, ufrivillig abort og en psykologisk thriller til julehyggen…

Jeg ved godt, at det måske ikke lige er i dag, at I har tid til at svinge fødderne op med en kop kaffe og fem minutters fred.
Men I får alligevel et par gode tip og idéer til ting, der er værd at bruge sin skærmtid på. Så ligger de klar, til de gyldne fem minutter (eller heck, hvem ved, måske en hel halv time?!) skulle opstå.
Jeg håber derudover, at I er ved, at være klar til jul. Vi nærmer os selv, herhjemme. De første pakker er pakket ind, julemaden er ved at være klar og den værste rengøring er overstået (omend oprydning er en ungoing thing med to små, haha). Og så er Lille Juleaften også blevet yderligere beriget af negative corona-testsvar, så nu kan juleaften bare komme an.
Jeg håber, at I der læser med hér, har været heldige på samme vis. Virkelig. Mange tanker til jer, der måske skal holde jul i isolation eller på vagt – og tak, for indsatsen❤️
Det kan I læse:
.. Min guide til Enø i det seneste nummer af ChriChri og drømme dig til sol, sommer og sand mellem tæerne på den dejligste ø.
.. Feminas fine tema om moderskabet, fødsler og et lille opråb om de manglende ressourcer, der koster mange kvinder dyrt.
.. Det her informative post om nytårschampagnen af “Mind if I whine”
.. Meghan Markles kronik om at abortere i NY Times. Avs, den gik i hjertet. “The Losses We Share
.. Maibritt-Poulsens tanker om lederskab anno 2021 HER.
.. Den her snak om mel og hvorfor det gør en kæmpe forskel på dit brød til mine fellow surdejs-nørder. “DERFOR LIGNER DIT BRØD IKKE DET I OPSKRIFTEN!
Det kan I se:
.. “The Undoing” på HBO. Det er lidt en hate or love-serie. For mig skulle den lige i gang, men i slutningen af første afsnit var jeg hooked.
.. “Fars Fede Juleferie” for det kan altså ikke blive jul uden man har set den. Ikke hjemme hos os, ihvertfald. Vi ser den hvert år d. 23 og spiser sushi til. It’s a tradition.
Det kan I lytte til:
.. “De Hemmelige Aktionærer” på P1 – om forløberne for skandalen om udbytteskat.
.. “Efter et helvedes år” – et lille feel good indslag hos Zetland om alt det vi alligevel er taknemmelige for på trods af det her skøre år.

Rigtig glædelig Lille Juleaften❤️

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top