Du læser nu
Vinterferie-planer…

Vinterferie-planer…

Klar, parat, mandag og vinterferie on top.

Mon I også holder vinterferie?

Jeg har ikke rigtigt føling med, om de fleste gør det eller ej. Og slet ikke de her tider, hvor ingen rejser (det er jo let at regne ud, at folk holder ferie, hvis de er ude og rejse).

Men vi holder altså ferie. Jeg holder ferie.

Vi skal i sommerhus i Jylland – et lejet et af slagsen, for familiens eget på Enø bliver simpelthen revet ned i dag. Gisp. Jeg skylder klart et par ord om sommerhusprojektet hér i dette forum, men det kommer jeg til. Er man utålmodig kan I få et hurtigt overblik ved at tjekke højdepunktet “Sommerhus” på instagram.

Vi skal i sommerhus med min familie. Alle er corona-testede og efter 1.5 måneds afsavn glæder jeg mig til at se dem igen. Og ambitionen er derudover at holde lidt fri. Gå ture, spille spil og pakke telefon og computer langt væk. Sidstnævnte kommer slet ikke med, to be honest. Men dermed ikke sagt, at der bliver stille hér – jeg har lavet forud;)

Rigtig god mandag – og ferie, hvis I holder den slags.

PS: Hvis I har brug for gode idéer til familieudflugterne, så tjek evt mine udflugtstip her (… og kig forbi i morgen, hvor der landet endnu et forslag:)).

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top