Du læser nu
Ting jeg har lært i mine første 35 år…

Ting jeg har lært i mine første 35 år…

“Tillykke med din halvrunde dag”, skrev en veninde til mig i weekenden. Halvrundt. Det er måske rigtigt nok. Jeg fyldte ihvertfald 35 og det skal jeg lige vænne mig til – omend jeg også synes det giver mig følelsen af lidt pondus. Jeg er ikke bare en vårhare længere, som folk kan kommandere rundt med, men en voksen dame på 35. Og det fik mig til at tænke over, hvad livet egentlig har givet mig af erfaringer so far.

…. livet er nok ikke blevet som jeg måske forestillede mig, da jeg var 20 – men jeg synes det blev bedre.

… Verden og livet bliver mindre og mindre sort/hvid for hvert år der går.

Stuffocation er en thing.

… Alt jeg troede jeg vidste om at være mor, var forkert.

… Relationer er der enten for a season, a reason or a liftetime – og de har alle værdi.

This too shall pass.

… Jeg har endnu ikke lært at være 100% ligeglad med hvad andre folk tænker og synes – but I’m getting prettyyyyy close.

… ‘Bleed on it’, hvor æren absolut skal gå til min mindste ven. Men tanken om lige at trække vejret har været en god learning for mig. Jeg er en do’er og vil helst have styr på alting i går. Men nogle gange er det fornuftigt nok lige at give tanker og følelser en månecyklus.

… Tiden går hurtigere og hurtigere for hvert år der går – var det ikke lige marts? Og dermed behøver man altså ikke skynde sig sådan hele tiden. For så bliver livet bare dét der skete, mens man havde travlt med at lave noget andet

… Derudover: ost og rødvin er for lækkert, det var ikke en joke, når min mor sagde hun ønskede sig ‘søde børn’ i julegave og alt bliver vitterligt moderne igen ‘en dag’ (Buffalo’s are proof).

Har I noget at tilføje?

 Kommentarer (6)
 • Dejligt indlæg. “Alting løser sig” er virkelig værd at have i baghovedet når ens verden står i flammer (eller man sidder fast i en lufthavn i Italien i 12 timer med 30 teenagere fordi Ryanair har aflyst ens fly pga uvejr, diverse tornadoer og mudderskred slår mennesker ihjel rundt omkring i Italien og eneste mulighed for at komme hjem er at forsøge at få et italiensk busselskab til at køre en 48 timer i bus fra spidsen af Sicilien til Nordjylland…). Alting løser sig i sandhed.

 • Er vild med sætningen om, at relationer er “for a season, a reaseon or a lifetime”. Det er værd at huske 🙂

  Lidt i kategorien “This too shall pass” vil jeg tilføje, “Det hele skal nok gå, det bliver både godt og skidt, men det hele skal nok gå.” Det ville jeg i hvert fald gerne kunne have sagt til min yngre jeg.

 • Bliver snart 33 og det føles også voksent. Synes jeg for hver dag bliver mere og mere bevidst om, at intet betyder noget, udover det man selv giver værdi. Og INGEN følger oprigtigt med i dit liv, så gør lige præcis hvad du vil. Ingen giver dig en medalje for den rette indretning, det rette tøj, den rette ferie osv, og de fleste bruger 0.00001 sekund på at tænke på andre. Nothing matters, og ingen laver en kalkyle når livet er slut over de “rette” beslutninger. Så tag på ferie, sælg huset, rejs, sig op, bo i en anden by, prøv noget nyt! Som dansker er man så vanvittig heldig, at man altid bare kan vænne tilbage til suburbia og fortsætte, hvor man slap. Det er den største gave som velhavende land at give sine borgere – at alle gribes igen.

 • “The day you plant the seed is not the day you eat the fruit”. Så frøene og vær tåmodig. You’re in it for the long haul 🙂
  Jeg ville især ønske, at jeg havde kunnet se det, dengang mine børn var små 😉

  Stort tillykke med fødselsdagen, kære Acie <3

 • Tillykke med fødselsdagen! I min familie har vi altid kaldt det at fylde ‘ovalt’ – det synes jeg er en ret fin formulering 😀

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top