Du læser nu
Hej mandag, god arbejdsenergi, smukt efterår og et favorit-outfit…

Hej mandag, god arbejdsenergi, smukt efterår og et favorit-outfit…

Det er mandag på det lille kontor. Jeg har været igang i et par timer. Startede med at sende den første mail kl 6:32, for jeg får mest fra hånden om morgenen. Af computer-arbejdet ihvertfald. Og således har jeg blandt andet fået klaret en frygtelig masse praktiske hængepartier med koordination af datoer, lidt bogføring og adskillige mails til min revisor (så godmorgen til Gitte og sorry about that).

Ugens kalender er også fyldt med sociale arrangementer, og som jeg tidligere (vist nok) har fortalt, så er det ikke my favorite part of the job, men ikke destomindre netop dét – a part of the job. Og jeg prøver at navigere og lade være med at overcommitte mig selv, for med alderen har jeg lært, at jeg er klassisk introvert i den forstand, at jeg lader op i mit eget selskab, og lader ned (??) i andres. Og man skal jo helst nå at lade batteriet op mellem arrangementerne. Anyways, når den sociale kalender er fuld, er det endnu en årsag (for mig) til at komme ud af fjerene og få krydset computer-opgaverne af listen – så har jeg ikke dem hængende over hovedet resten af dagen.

Billederne hér er fra sidste uge. Smukke smukke efterår. Og outfittet en favorit:

Støvler – Flattered // Jeans – H&M (reklamelink) // Strik – H&M  // Kappe – H&M (reklamelink

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top