Du læser nu
Fredag og fem gode playlister til arbejdet…

Fredag og fem gode playlister til arbejdet…

Det er fredag på det lille kontor, og min pind er indhyllet i det smukkeste gyldne efterårslys.

Og jeg nyder et par timer foran skærmen. Med tid til at lade ordene flyde. Som nævnt tidligere på ugen er der mange arrangementer lige nu, som ‘er den del af jobbet’. Og så har der været lidt forskelligt af privat karakter, men som jo altså er en del af voksenlivet, der skal passes. Besøg af realkreditvurderingsmand, blandt andet. Jeg har også været igang med et lille forsikringstjek (det prøver jeg at gøre hver 2-3. år for at være sikker på at vi 1. har de rigtige forsikringer og 2. har dem det rigtige sted). Og så har jeg helt ærligt også bare haft en uge, hvor jeg har savnet min mor og derfor brugt nogle timer på at sidde og være lidt ked på kirkegården.

Men. Nu sidder jeg altså hér. Og det er fredag. Og solen skinner. Og morfar henter ungerne senere. Og jeg skal ud med et par veninder. Vi skulle have været på Babylon (og det havde jeg virkelig glædet mig til), men det føltes ikke særligt fornuftigt set i lyset af smittetallene, så nu bliver vi i lokalt istedet.

Og dermed og apropos ingenting udover at det er fredag – mine 5 favoritplaylister, som andre måske også synes kan være nice.

  1. Who run the world… MOMS
  2. Quality Time
  3. Acoustic Hits
  4. Today’s Acoustic
  5. All I wan’t for Christmas is pop (er det for tidligt?)

Og med dét: rigtig god weekend søde damer!

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top